Karamarko se oženio u nedjelju, Kolinda posjetila vjenčanje u tajnosti dan ranije

Vijest o ženidbi prvog čovjeka oporbe ne prestaje interesirati domaću javnost, a dodatni interes zavladao je kada je otkriveno da na slikama sa svadbe nema predsjednice Kolinde. Iako se isprva nagađalo da se predsjednica nije pojavila jer se nije usuglasila sa Karamarkom hoće li se svadbena povorka održati u Kninu ili Zagrebu, na kraju se ispostavilo da je Kolinda ipak bila na vjenčanju.

„Predsjednica je željela izbjeći razne špekulacije i tračeve kako je svojom pojavom zasjenila mladu. Sa druge strane, poznato je da predsjednica voli nositi bijelu boju, a na svadbama je običaj da jedino mladenka bude obučena u bijelo. Zbog toga je Kolinda odlučila vjenčanje obaći dan ranije“, rečeno nam je iz ureda predsjednice.

Vjenčanje koje se održalo u nedjelju Kolinda je posjetila u subotu u popodnevnim satima zajedno s fotoreporterom.

„Odnijela je cvijeće, čestitala mladencima, predala kuvertu, raspitala se o budućem životu, pohvalila mladenkin izgled, povela vlakić oko stolova i otišla“, govori nam jedan sudionik Kolindinog posjeta Karamarkovu vjenčanju.

Još se ne zna zašto glavnom obredu u nedjelju nije prisustvovao veliki broj HDZ-ovaca, ali, prema našim izvorima, to je tražio sam svećenik jer bi bilo imao problema na dijelu mise kada se odrješuju grijesi.

“Možda je moj gazda rekao da može otkupiti sve grijehe svijeta, ali ipak, pokazalo se, kada je u pitanju HDZ da to nije moguće. A za ispovijed nije bilo vremena, nemam deset godina koliko treba da se posluša grijehe jednog prosječnog člana te stranke. Sreća moja da se ovi iz SDP-a ne ispovijedaju”, navodno je prokomentirao svećenik, ali to ne možemo potvrditi jer zvuči zaista fantastično da je neki pripadnik klera na bilo koji način kritizirao HDZ.

Ideju za članak poslao nam je Marko Kujundžić. Eto, ima Kujundžića i sa dobrim idejama, čitaš li Milane? Javi se i ti sa svojom idejom.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments