Maturanti ljuti na Mladena Grdovića: “Red bi bio da smo mi najpijaniji na vlastitoj maturi”

Najpoznatija hodajuća bačva na svijetu, Mladen Grdović, danas je postao metom kritika zadarskih maturanata koji su ljuti jer smatraju da im je Mladen potpuno upropastio ovaj životni događaj.

„Dugo smo se za ovu večer pripremali, godinama. Počeo sam piti u drugom srednje, učio, vježbao vikendima, tempirao formu za ovu večer – večeras smo ja i prijatelji trebali biti najpijaniji i najnedgovorniji u gradu“, razočarano priča Tomislav Zadro, jedan od maturanata.

„Malo smo se zabrinuli kad smo saznali da nam pjeva Grdović, zato smo i počeli piti od ranih jutarnjih sati da budemo sigurni da ćemo do mature biti skroz satrani. Ali eto, završilo je kako je završilo“, prepričavaju ljuti maturanti koji su znali da bi Grdović mogao biti pijan, ali su držali da nitko ne može biti ubijen od alkohola kao maturanti na vlastitoj maturi.

Međutim, majstor Grdović i ovog je puta pokazao klasu pokazavši kritičarima da ga godine ne smetaju i da se još dugo neće pojaviti neki mladi lav koji bi mu mogao parirati. On se, naime, došavši na maturu skotrljao niz stepenice i ostao ležati.

Grdović je kasnije tvrdio da mu se malo zamantalo jer mu je konobar ulio previše mineralne u gemišt, te da se on zapravo posljednji put napio 1975. godine, a od tada samo svakodnevno nadolijeva vino.

“Oduzeo nam je uspomene. Nitko se neće sjećati i govoriti “ono kad je Luka pišao u lavandin” ili “ono kad je Katica odbila muškarca prvi put u životu”. Svi će uvijek govorit “Ono kad je Grdović pa niz škale””, tužno zaključuju maturanti.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

cover slika: antena zadar

Razveseli nas klikom:

0 comments