SENZACIONALNO OTKRIĆE Nakon odluke o prekidu arbitraže premijeru Milanoviću otkrivena muda!

Senzacionalne vijesti dolaze iz Ureda za traženje muda hrvatskih političara! Naime, nešto poslije dvaneaset sati, potpuno neočekivano, brojni mikroskopi koji tragaju za mudima članova aktualne Vlade počeli su slati čudne signale.

„Prvo smo mislili da je neka greška, ipak smo državna firma, a javni natječaj za kupnju mikroskopa dobila je firma od brata moje žene pa je bilo za očekivati da i nisu nešto kvalitetni. Znate kako to ide već s javnim natječajima u Hrvatskoj. Međutim, kad nismo uspjeli naći koji je kvar shvatili smo da smo pred velikim otkrićem“, govori nam Jurica Uhljebović, predstojnik Ureda i pročelnik Odjela za traženje muda i hrabrosti premijera Milanovića.

„Iskreno da vam kažem, nakon prošlotjedne izjave kako su županije super i kako ih ne treba mijenjati jer ih je Tuđman postavio takvima, pomirili smo se kako Milanović zaista nema muda i kako će do kraja političke karijere samo redati jeftine floskule pune populizma i jeftinog nacionalizma“, govori nam jedan anonimni izvor koji je jedan od rijetkih koji već godinama tvrdi, nasuprot svim dokazima i argumentima, kako premijer ipak ima muda.

„Eto, ne volim likovati, ali ispada da sam bio u pravu. Doduše, samo se suprostavio Sloveniji. Dalek je put još do suprostavljanja desnom biračkom tijelu ili, nedajbože, crkvi“, dodaje naš izvor.

Mikroskopi su premijerova muda otkrili točno u trenutku kada je on objavio da Hrvatska izlazi iz arbitražnog sporazuma.

„Nakon što je rekao da Hrvatska „može i hoće“ prekinuti arbitražni sporazum nešto je u mikroskopu zatitralo. Nakon pomnog pregledavanja shvatili smo da su to premijerova muda – ipak ima hrabrosti za zaštiti nacionalne interese. Sve je to još sitno, ali ne tražimo dlaku u jajetu“, rječima se igra naš izvor.

Otkriće kako neki član Kukuriku vlade ima barem kolika tolika muda da javno istupi i zaštiti nacionalne interese velike je korak u dugoj potrazi za sposobnim domaćim političarem.

„Mnogi vjeruju kako takav ne postoji, ali eto, do jučer mnogi nisu vjerovali ni da premijer ima muda. Pa eto kako je to ispalo“, dodaje Uhljebović iz Ureda koji će se sada napokon moći rugati ljudima iz susjednog Ureda za traganje za kičmom Ive Josipovića.

„E to bi tek bilo čudo. Ili nebi“, neodlučan je poput Josipovića naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments