Potresna ispovijest djelatnice Hrvatskog nogometnog saveza: „Lažem obitelji da radim na kolodvoru kao prostitutka“

„Bila sam mlada, što da vam kažem. Trebao mi je novac“, počinje svoju potresnu ispovijest 29-godišnja Zagrepčanka, nazovimo je Arijana.

„Mislila sam, hajde, malo ću dok ne stanem na noge. Pa ima i gorih stvari na svijetu od Damira Vrbanovića“, promuklim glasom priča nam ova samozatajna djevojka. Arijana se, shvatili ste, zaposlila kao djelatnica Hrvatskog nogometnog saveza. Odlučila je to držati za sebe jer je znala da njeni roditelji tu sramotu neće podnijeti.

„Lagala sam obitelji, prijateljima i dečku. Bili smo u dugogodišnjoj vezi, planirali smo i vjenačnje. A onda se jednog dana neplanirano vratio ranije sa posla i pronašao iskaznicu Hrvatskog nogometnog saveza sa mojim imenom na stolu. Pokušavala sam mu reći da je to samo privremeno, da nitko ne mora saznati. Ipak, nije uspio prijeći preko toga. Jednog jutra nestao je poput Davora Šukera“, nastavlja nesretna djevojka.

„Najgore je bilo lagati prijateljima. Jednom sam malo popila i odlučila prijateljici priznati da radim u HNS-u. „Ah, Pusićka, politika, ovo ono“, prokomentirala je prijateljica. Na trenutak sam joj pomislila reći da se zabunila, ali onda sam shvatila da je čak manja sramota biti HNS-ov uhljeb nego djelatnik Hrvatskog nogometnog saveza“, nastavlja potresno svjedočanstvo Arijana koja je nakon toga odlučila da svoju tajnu neće odati nikome.

„Od tada govorim da sam prostitutka na zagrebačkom kolodvoru. Sve je časnije od posla djelatnika Hrvatskog nogometnog saveza“, završava Arijana svoju potresnu ispovijest aludirajući na mlade djevojke da radije postanu prostitutke jer će “onu stvar još nekako i oprati, ali obraz nakon rada u HNS-u neće nikada”

ideju za tekst poslao:  John Blennon

Svidio ti se članak? Nagradi nas jednim lajkom. Nagradi nas i ako ti se nije svidio. Evo, pritisni OVDJE

Razveseli nas klikom:

0 comments