NOVA SRAMOTA Djevojka bila tri dana na Ultri, a na društvene mreže postala samo 200 slika

Nakon što se sramotna vijest o Splićaninu koji je na Ultru ušao kupljenom ulaznicom pokazala istinitom, grad pod Marjanom potresa novi ultraški skandal. U njegovom središtu ovog puta je jedna djevojka, Marijana Babić, dvadesetjednogodišnjakinja koja se umjesto školovanja odlučila za bogatu udaju pa je upisala Ekonomiju.

„Baš me zanima kako će se sada bogato udati, nije u stanju ni vlastiti Facebook profil kontorlirati, a kamoli će danas sutra mužev život“, razočarana i ljuta je jedna prijateljica koja je Marijanin nemar i aljkavost osjetila i na svojoj koži. „Na većini tih slika i ja sam trebala biti tagirana. Sada će ispasti da tri sata nisam tagirana ni na kakvoj slici. Da sam htjela biti anonimna i potpuno nebitna postala bi ženska članica HČSP-a“, jada se prijateljica.

Marijana je, naime, tijekom tri dana Ultre na svom Instagram i Facebook profilu objavila mršavih 200 stotine slika.

„Pa ja iz kupatila objavim više slika“, tužno dodaje jedna prijateljica kojoj je, kako u takvim pričama uvijek biva, od samog starta nešto bilo čudno.

„U petak, na otvaranju, prvu sliku koju je stavila na instagram nije provukla kroz filtere. Rekla je „pa kad već stavljam hashtag #nofilter onda je i red da nema filter“. Pa kakva je to izjava, i ja kažem da mi nije bitan auto kod muškarca, al svejedno me nećete vidjeti u Fiat Multipli“, zgrožena je prijateljica.

Do same izjave djevojke nismo uspjeli doći pa da znamo i njenu stranu priče. Prijateljice se slažu da je njeno ponašanje licemjerno jer one nju uvijek u svugdje tagaju. Baš kao što je licemjeran ovaj članak jer autor istog je zadnja osoba koja bi trebala moralizirati oko stavljanja slika sa Ultre na Facebook 😀

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments