Pokušaj atentata na Vučića flaširanom vodom digao na noge SAD: „Pentagon ima dokaze da Iran ima cisterne za masovno uništenje“

Najveći svjetski patnici nakon mladog Werthera, srpski narod, prošlog je tjedna u Srebrenici doživio još jedan napad kada su još uvijek nepoznati počinitelji srpskog premijera pokušali ubiti s nekoliko cipela i flaširanom vodom. Zbog toga su posljednjih dana srpski političari i diplomacija s pravom upozoravali svjetsku javnost na brutalnost ovog svirepog čina koji je samim čudom prošao bez žrtava.

„Što da kažemo, ovo je bio jedan teroristički akt koji je samim čudom završio bez posledica. Srećom su cipele bile ispod konfekcijskog broja 42, da je kojim slučajem neka bila 46 ili nedajbože 48 tko zna što bi bilo“, govori nam izvor iz srpske Vlade koji smatra da je srpski premijer ovaj put gađan običnom  vodom, a idućeg bi puta na nekog srpskog velikana mogla biti bačena i mineralna ili neka voda s okusom.

Da srpska galama nije prazna buka uvjerili smo se danas popodne kada je ni manje ni više Pentagon sazvao hitnu konferenciju za medije na kojoj su novinare upozorili na novu eru ratovanja – gađanje flaširanom vodom.

„Zvoni nam za uzbunu, naši sateliti pročešljali su Iran i otkrili nekoliko desetaka cisterni, hidrante, vatrogasna vozila, obične gume za vodu te nekoliko stotina tisuća skladišta s flaširanom vodom. Vidjeli ste kako je prošlog tjedna jedna jedina boca i nekoliko cipela umalo usmrtila srpskog premijera i četristo šezdeset ljudi u njegovoj pratnji. Zamislite što bi se moglo napraviti sa nekoliko stotina tisuća boca, stotinama cisterni i običnim vatrogasnim brentačama. To je oružje za masovno uništenje i mi ćemo trebati reagirati“, pesimističan je glasnogovornig State Departmenta koji pak dodaje kako je sreća što su u Iranu toliko siromašni da ih većina nema cipele pa je svijet barem s te strane siguran.

Razveseli nas klikom:

0 comments