ODALA GA RASTROŠNOST: Policija pljačkaša banke na Braču uhvatila nakon što je konobarici ostavio kunu napojnice

Misterij oko filmske pljačke na Braču je, kako stvari stoje, riješen. Policija je, nakon višednevne pratnje, pritvorila M.B. (podaci poznati redakciji) iz Bola koji se posljednjih dana ponašao prilično čudno što je zapelo za oko policajcima.

„M.B. je još prekjučer primio grupu gostiju u apartmane, a dodatno korištenje klima uređaja naplatio im je samo pedeset eura po danu, prilično jeftino za jednog vlasnika apartmana. Naravno, mislili smo da je riječ o izdvojenom incidentu, ali smo ga svejedno stavili na listu sumnjivaca“, govori nam jedan od inspektora koji je pratio cijeli slučaj.

Stvari su postale malo jasnije kada je sinoć osumnjičeni, iako je imao nekoliko prilika da pobjegne, ostao u kafiću i okrenuo turu kada je njega došao red. „Obično u ovim situacijama ljudi kažu kako idu na WC pa se uopće ne vrate,  a sutra se pravdaju da ih je zabolio želudac. Međutim, osumnjičeni je, iako je imao bezbroj prilika da pobjegne doma znajući da se napio na tuđi račun, svejedno ostao i platio turu ljudima s kojima je pio“, govori nam inspektor kojemu je sve bilo jasno kada je jutros nakon kave koja je koštala devet kuna konobarici dao deset i rekao „U redu je“. Tada smo znali da ovaj čovjek ili nije Bračanin ili je opljačkao banku pa je postao ovako neoprezan i razmetan.

Razveseli nas klikom:

0 comments