Vlasnik BMW-a saznao da postoje i druga mjesta osim onih za invalide

Nezapamćen skandal potresao je ovog ponedjeljka hrvatsku BMW zajednicu. Naime, rano jutros na dvama najeminentnijim okupljalištima ljubitelja ove marke automobila, forumu BMW-tuning-cro.freehostia.tk i drugom katu splitskih Bilica, procurila je fotografija BMW-a parkiranog unutar bijelih linija parkirnom mjestu za obične građane.

– Fotomontaža! Pogledajte malo bolje desnu felgu, pa nije niti 10 puta veća od normalne tvorničke. Ovo je u najbolju ruku Opel, kakav BMW – pokušao je čast čitave zajednice obraniti forumaš LivinLaVidaKocka, no samo nekoliko sati kasnije u javnost je dospjelo još desetak inkriminirajućih fotografija na kojima se vidi ne samo da je BMW uredno parkiran, već i da je zauzeo samo jedno parkirno mjesto te ostavio dovoljno prostora za prolazak majkama s dječjim kolicima.

– Je, biće je i kartu platio – do podneva su još uvijek bili sumnjičavi ljubitelji ove marke, ali već u ranim popodnevnim satima većina je, da sramota bude veća, popustila pod snagom argumenata.

A zadnji tračak nade da se radi o neukusnom fotošopu otklonio je sam vlasnik spornog vozila koji je za Sprdex ekskluzivno izjavio:

– Bila je to vožnja kao i svaka druga. Spustio sam stakla za čije sam zatamnjivanje prošli tjedan platio 400 eura tako da me ipak svi vide, između dva semafora 96 puta sam promijenio traku i odlučio se parkirati praktički za stolom kafića u kojem su me čekali prijatelji. Bilo mi je malo čudno što nema onih žutih mjesta rezerviranih za nas vlasnike BMW-a, ali bilo je vruće pa mi se stvarno nije dalo tražit misto di ću nekom blokirat auto ili bar prolaz pješacima. Reka san sam sebi, ma jebiga Mate, ostavi ga na cesti pa bar blokiraj jednu cilu traku, i tako san napravija – objašnjava Mate Brkan vašem reporteru zašto se njegov BMW, a ne nos, našao između dvije bijele crte.

Iako je ovaj izrod tokom čitavog popodneva raznim lažima pokušao opravdati svoj gnjusni čin, glas zajednice je rekao svoje.

Do večernjih sati na svim većim forumima o Mati su počeli kružiti najodvratniji tračevi, na više mjesta prozvan je zbog paljenja maglenki zbog magle, a ne jer auto moćnije izgleda, a na zatvorenom dijelu foruma navodno postoji audio zapis gdje mrtav pijan pozitivno govori o Daciji Sandero.

Razveseli nas klikom:

0 comments