Bandićevi liječnici zadovoljni operacijom: Opet može lagati, nos neće rasti

Bandićevi problemi sa sinusima počeli su tokom nedavnih ispitivanja u zgradi USKOK-a
Bandićevi problemi sa sinusima počeli su tokom nedavnih ispitivanja u zgradi USKOK-a

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podvrgnut je u ponedjeljak hitnoj operaciji nosa nakon, kako javljaju mediji, komplikacija uzrokovanih preranim povratkom na posao.

– Pacijent M.B. primljen je u ranim jutarnjim satim u izrazito teškom stanju. Nos je bio toliko velik da mu je prijetila amputacija, no prisebnom reakcijom dežurnog liječnika ipak je spašen. Rekao sam mu prije dva tjedna da se ni slučajno ne vraća na posao, ali znate kakav je on čovjek. Nos još nije zacijelio, a on se već sutradan nastavio baviti politikom – izjavio je za Sprdex otorinolaringolog s KBC-a Rebro, dr. Branko Vučić, koji je Bandića operirao.

Prema prvim informacijama, jutro nakon operacije Bandić je održao press konferenciju vezanu za malverzacije s odvozom smeća tokom koje je osjetio povećanje septuma, a već sutradan odgovarajući na pitanje je li Mili Horvat platio Gucci torbicu novinaru je nosom skoro iskopao oko.

– Srećom, sada je sve u redu. Operacija je prošla izvrsno, a pacijent se dobro oporavlja. Opet može lagati, nos više neće rasti – potvrdio je za Sprdex dr. Vučić koji je naglasio kako Bandićeva karijera nakon teške operacije nije ugrožena.

– Oporavak će biti težak, kao i uvijek. Ali očekujem ga na terenu vrlo skoro. Možda čak bude spreman za početak sezone USKOK-ovih optužnica, a s novim nosom mogao bi odraditi još najmanje dvije ili tri kampanje, možda čak i u zenitu karijere ostvariti transfer u kakvu veću stranku, umjesto u Remetinec gdje bi završio sa starim nosom – zaključuje dr. Vučić koji je zatim hitno požurio natrag u operacijsku salu gdje su nakon intervjua za Story s nosevima u zračnom prostoru Mađarske prevezeni Jelena Rozga i Stjepan Hauser.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: