Hrvatska i Srbija započele partiju tenisa s izbjeglicama

Sport, poznato je, briše neprijateljstva, a upravo će teniskom utakmicom Hrvatska i Srbija zaboraviti dramatične posljednje dane. Naime, otvaranjem granice započela je prva teniska izbjeglicama u kojem lopticu glume izbjeglice.

“Da. pravila su jednostavna, granica je mreža, a glavni igrači su Vučić i Milanović. Glupi narod nek navija”, govori nam naš izvor iz vlade.

Odmah nakon otvaranja granice servirao je Vučić poslavši preko 5000 izbjeglica prema hrvatskoj granici. Međutim, izvrsnim forhendom Milanović je vučiću poslao dijagonalu i iste izbjeglice poslao u sam kut terena, prema Horgošu na granici Srbije  i Mađarske, na samu graničnu crtu igrališta.

“To je za sada 15 ništa za Milanovića, ali zapamtimo da je Vučić jak na servisu. Ima jaku desnicu, sjetimo se, ojačala je nošenjem strojnice iznad Sarajeva devedesetih. A Milanović, sa druge strane, nema ni desnicu a i ljevica mu je sve slabija. U svakom slučaju, bit će to napeta utakmica”, govori nam Drago Ćosić koju će istu prenositi. Kaže da je neutralan jer nitko nije blizak HDZ-u od igrača, ali ipak malo naginje na srpsku stranu, upravo jer joj je i HDZ naginjao posljednjih dana.

Razveseli nas klikom:

0 comments