Korumpirani splitski liječnici ne boje se gubitka licence: “Ako ne budemo radili kao doktori otvorit ćemo poštu. Već imamo na tisuće kuverti”

Žrtve najnovije UDBAine smicalice i podmetanja su dvoje splitskih liječnika kojima je nepoznati mrzitelj svega hrvatskog podmetnuo višetjedno dopisivanje o podjeli mita kojeg daju pacijenti oboljeli od raka. Ipak, ova splitska MITOlogija ipak će imati dobar kraj, barem za ovaj dvojac.

“Čujte, teška su vremena, evo sam i jahtu morao prodati da mogu preživjeti. Ali ne bojim se gubitka liječničke licence. Ako do toga i dođe, skupa s partnericom ću otvoriti poštanski ured, već imamo par tisuća plavih kuverti. A mogli bismo i mesnicu, kaže kolegica da joj je još uvijek prepun prtljažnik teletine koju joj je dao jedan od pacijenata”, govori nam jedan od poduzetnika iz splitske bolnice.

Mnogi su sumnjičavi zbog novog korupcijskog skandala zbog činjenice što se jedan od sudionika predstavlja kao domoljub, a poznato je da pravi domoljubi nikad ne bi prekršili zakon, a kamoli primili mito.

“Sve mi to izgleda kao neka UDBina smicalica, ja doktora poznam s jednog druženja gdje smo prozborili par rečenica. Tada sam ga upoznao, djelovao mi je kao dobar čovjek. Sve mi je ovo čudno, ovo nije njegov stil poruka. Na kraju krajeva tko bi bio toliko glup da mito dogovara u porukama na Facebooku”, napisao je jedan poznavatelj upletenih u ovaj slučaj.

Razveseli nas klikom:

0 comments