FIZIČKI OBRAČUN PREDSJEDNIŠTVA HRAST-A Nisu se mogli dogovoriti mrze li više Srbe ili pedere

Danas je, kako doznajemo, na sjednici predjedništva HRAST-a došlo do fizičkog obračuna u kojem je, međuostalim, stradao i predsjednik Adolf… pardon Ladislav Iličić.

“Okupili smo se da raspravljamo o koaliciji sa HDZ-om i tu su nastali prvi problemi jer se nismo mogli dogovoriti u koji ćemo oblik koalicije ući”, govori nam naš anonimni sugovornik koji pripada struji HRAST-a koja zagovara nepopuštanje HDZ-u.

“Jedan dio predsjedništva predlagao je da od HDZ-a tražimo samo potpisanu Tuđmanovu sliku, dok smo mi zahtjevali da se ne popušta tako lako pred HDZ-om te smo tražili da uz sliku dobijemo garancije da će članovi naše stranke na svim presicama biti najbliže Tomislavu Karamarku, da izbjegnemo neugodnosti od prošlih koalicija kada se naši niži članovi na presicama i zajedničkim slikavanjima uopće nisu vidjeli kraj robusnog Darinka Kosora”, priča nam naš sugovornik.

Ipak, uvjerava nas, sve bi završilo u redu da je ostalo na ovome.

“U jednom trenutku netko je spomenuo kako misli da je Srb dobar čovjek, misleći, naravno na Danijela Srba iz HSP-a. Netko sa druge strane stola razumio je da je mislio na dobrog Srbina i dobacio: “Ako je Srbin dobar čovjek onda je peder dobar otac” na što je nastalo komešanje i vika. Pokušao sam smiriti rekavši da u logorima ima dovoljno mjesta za obje skupine, ali već je bilo kasno”, prepričava naš izvor.

“Uskoro su počele letjeti svakakve uvrede, a neki su išli toliko daleko da su struju koja je smatrala da Srbi i pederi zaslužuju kakva takva prava u jednom trenutku nazvali liberalima”, zgrožen je naš izvor koji se i sam krenuo obračunavati s kolegom kad ga je ovaj nazvao sekularnim humanistom nakon što je rekao da bi premijer i nadbiskup ipak možda trebali biti dvije različite osobe.

Razveseli nas klikom:

0 comments