TRAGEDIJA U ZAGREBU: Student umro od gladi jer ga majka nekoliko dana nije podsjetila da treba dobro jesti

Dvadesetdvogodišnji student povijesti i komparativne književnosti pronađen je mrtav u svom stanu na Trešnjevci nakon što se nekoliko dana nikome nije javio.

Nestanak je prijavio njegov prijatelj kojemu je bilo čudno što ga ovaj nije zvao da mu posudi novca iako to radi svake nedjelje, a susjed je ispričao da je nekoliko puta kucao na vrata mladiću jer mu je bilo čudno što mu nitko danima ne krade wifi.

“Mislio sam da je otputovao negdje. Ili da je shvatio da je veća vjerojatnost da Karamarko postane premijer nego da dostojanstveno živi od završene povijesti pa se odlučio vratiti u rodno mjesto, ovo je grozno”, prepičava potreseni susjed.

Nakon što su policajci ušli u stan mislili su prvo da se mladić ugušio nakon što je na njega palo nekoliko stotina praznih sokova iz menze. Jedno vrijeme su mislili da je umro od dosade jer je pročitao nazive kolegija koje će pohađati u idućem semestru. Ipak, na posljetku su shvatili da je mladić umro od gladi jer ga majka danima nije pitala jede li dobro u Zagrebu.

Posljednji sličan slučaj dogodio se lani kad je dvadesetjednogodišnja Martina P. pronađena smrznuta jer joj je majka zaboravila reći da se dobro obuče.

Na Filozofskom fakultetu sutra je proglašen dan žalosti, a brojnim studentima ovo dolazi kao sol na ranu jer se još nisu oporavili od tragičnih rezultata izbora u Venezueli gdje su prošlog tjedna poraženi komunisti.

Razveseli nas klikom:

0 comments