Reno Sinovčić nakon uhićenja apelira na suce: “Ne pretjerujte s jamčevinom, Linić mi je oprostio samo 5.6 milijuna kuna”

Nakon ažurne i pravovremene istrage PNUSKOK-a koja je trajala samo 12 godina, uhićen je uspješni krim… kontroverzni poduzetnik, medijski magnat i proizvođač teniskih reketa Reno Sinovčić.  Naš visoki izvor iz Zadra, Miroslav Ćiro B., dojavio nam je o akciji na vrijeme, tako da smo bili nazočni na licu mjesta i dobili Renovu izjavu:
“A evo šta ću van govorit ovo je sramota. Banda crvena, ne može pošten čovik više ni malo kamatarit i reketarit, odma ga nakon 10 godina uhapse. Ali ja ću im se osvetit!”

“Moj novinar, ne znaju oni s kim se kaču. Zapamtija sam svih pet policajaca koji su me priveli. Čin izađen, osnovaću još pet privatnih dnevnih listova, po jedan za pljuvanje po svakom od njih.” – rekao nam je hrvatski Rupert Murdoch dok su ga vodili u stanicu.

Reno Sinovčić potražuje od NK Zadar oko 70 milijuna kuna koje je pozajmicama davao igračima: “Zamislite, dava sam novce uz kamatu od samo 548% i sad mi ne želu vratit, banda nezahvalna. Više se ne isplati pomagat ljudima. Osvetiću in se svima.”

Bez obzira na entuzijazam, Reno je bio malo zabrinut oko iznosa jamčevine:  “Ma gledaj, oni pederi Linić i Šegon su mi u predstečajnoj nagodbi oprostili samo 5,6 milijuna kuna duga, ka da sam šugav. Ako mi sad udru 15 milijuna ka Bandiću, šta ću onda?”

Policijsko privođenje je ometao trener Zadra Ćiro Blažević koji je policijsko vozilo gađao zubnom protezom. Kako saznajemo, ovaj izgrednik je policiji od ranije poznat po sklonosti incidentima, a bio je nezadovoljan jer mu Sinovčić još nije platio trenerski honorar, iako je Ćiro postigao da Zadar od njegovog dolaska prima samo 3 gola po utakmici.

Autor: John Blennon

Razveseli nas klikom:

0 comments