VELIKI OBRAT U SLUČAJU HORVATINČIĆ Tužiteljstvo pronašlo ključnog svjedoka: Vidio sam ga kako prelazi cestu na crveno

Najpoznatiji hrvatski serijski ubojica, Tomislav Horvatinčić, nakon više od 30 godina konačno bi mogao biti izveden pred lice pravde. U svojoj karijeri poznati poduzetnik ugasio je, koliko je javnosti poznato, najmanje četiri ljudska života u, smatraju suci hrvatskih županijskih sudova, nizu nesretnih slučajeva.

Podsjetimo, sve je počelo davne 1980. godine kad je njegov automobil na Zagorskoj cesti brutalnim udarcima glavom napala 75-godišnja Manda Vučković koja je usred divljačkog naleta smrtno stradala, a nastavilo se nesretnim slučajem 1989. godine kada je na pješačkom prijelazu na njegov automobil zbog neprilagođene brzine naletjela pješakinja Marica R.

Novi svirepi napad uslijed kojeg je dvoje Talijana tijelima pokušalo oštetiti propelere njegove jedrilice Horvatinčić je također čudom preživio te zakasnio na premijeru kazališne predstave u Zadru, dok mu kao mala utjeha ostaje činjenica da će djeca talijanskih samoubojica morati platiti štetu koju su njihovi roditelji počinili.

No, da bi još jednom potvrdili poznatu izreku kako je pravda spora, ali dostižna, pobrinula se čudna igra sudbine. Naime, kako saznajemo, odvjetnik bračnog para Salpietro sljedećeg ponedjeljka podnijeti će kaznenu prijavu protiv Horvatinčića te je uvjeren da se poduzetnik ovoga puta neće moći izvući.

Čin koji je počinio toliko je svirep da se čitanje nastavka ovog teksta ne preporuča djeci i onima slabijeg srca. Horvatinčić je, a za to navodno postoje i video dokazi, prije četiri godine viđen kako u dva navrata prelazi cestu dok je na semaforu svijetlilo crveno.

Iz PU Osječko-baranjske odmah po zaprimanju ove prijave na teren su poslali interventni tim specijalne policije koji bi u popodnevnim satima trebao uhititi Horvatinčića, a glasnogovornica nam je potvrdila i kako su za ovu akciju ‘podigli’ sve raspoložive snage, čak i posebni kriminalistički tim koji je bio na rubu uhićenja 9-godišnjeg Darka iz Soptine za kojeg postoji osnovana sumnja kako u četiri navrata na majčino ‘nazdravlje’ nije rekao ‘hvala’.

Razveseli nas klikom:

0 comments