Francuski rukometaši uvršteni u registar agresora na Hrvatsku

Stotom uzastopnom pobjedom u najvećem rukometnom derbiju i jedinom derbiju na svijetu koji se tako zove iako uvijek završi pobjedom jedne te iste momčadi, francuski rukometaši stekli su sve uvjete da se upišu u famozni registar agresora. Potvrdio je to i svestrani Mijo Crnoja, novi ministar branitelja koji u slobodno vrijeme radi popise izdajica i snima domoljubne filmove.

– Svih 20 francuskih rukometaša bit će upisano u popis agresora na Hrvatsku. Bio sam u Vukovaru i Kninu, ali nikad nisam vidio ovakvo granatiranje – izjavio je Crnoja neposredno nakon utakmice u kojoj je Hrvatima pogodak zabio čak i francuski vratar.

– Francuski rukometaši toliko su nas umeli da nismo stigli povući naš najjači argument – zločeste suce. Iako nije to nikakvo opravdanje. Ja sam i gore poraze pretvarao u nacionalne nepravde –  pokudio je kolege s RTL-a Drago Ćosić, uz Antu Kostelića najveći stručnjak za antihrvatske sudačke urote na velikim natjecanjima.

Ovome dodajmo i vijest da se sat nakon utakmice s Francuzima na terenu pojavio i Mirko Alilović.

– Ajmo, gdje su ti Francuzi, gdje su svi – nabrijan je bio Alilović koji je krivo čuo termin utakmice, a njegov izostanak primjećen je oko 55 minute utakmice kad tokom time-outa Duvnjaku nitko nije dodao ručnik.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments