SENZACIONALAN USPJEH Mladić prebolio gripu, napisao diplomski i otplatio kredit dok je čekao djevojku da ‘skokne na 5 minuta’ u Manga

Josip Črnoja, 24-godišnjak iz Splita, do jučer je bio tipičan primjer mladog čovjeka u Hrvatskoj. Nezavršenog fakulteta i u kreditu iz kojeg se, kao i mnogi, nije znao kako izvući. Ali tog sudbonosnog dana on i njegova djevojka prošli su kraj Manga u City Centeru One i život mu se potpuno promjenio.

– Kad je rekla da će skoknut čas unutra izgrlili smo se – počinje priču mladić pa nastavlja:

– Nije me sram reći, malo sam i zaplakao. Pitao sam je što planira kupiti, a ona mi je odgovorila “Ma samo ću pogledati par sitnica”. Onda smo razmijenili fotografije i ušla je unutra – kaže Josip koji smatra da im je ova pauza u vezi ipak dobro došla da malo sredi život.

Dok je njegova djevojka Jelena došla do odjela s cipelama prebolio je gripu, a netom prije nego što je u kabinu ponijela prvih pet artikala dao je zadnja tri ispita i napisao diplomski.

– Na sreću dani u knjižnici su mi brzo prolazili, pokušao sam ostati zaposlen. Kad sam završio s tim odlučio sam pogledati “Ratove zvijezda”. Tada me usred “Povratka jedija” Jelena nazvala da je gotova.”

Sreli su se ubrzo ispred dućana. Uslijedio je dug zagrljaj. Djevojka je izašla sa setom 10 gumica za kosu, 3 para gaćica i nečim za koju je mladić mislio da je krpa s kojom njegova mama briše pod u kupaonici.

– Nije se nimalo promijenila, a i sviđa joj se moja nova brada – kaže sretni mladić koji je nakon ponovnog susreta skoknuo na par minuta u Technomarket pogledati što imaju od video igara.

Djevojka je presretna jer je oduvijek htjela proputovati Indiju.

Razveseli nas klikom:

0 comments