Skandal koji prijeti krajem karijere: na internet procurile fotografije odjevene Maje Šuput

“Karmelićanko!”, “Karolino Vidović Krišto!”, “Djevice Majo!” samo su neki od desetaka tisuća komentara koji su u nedjelju popodne preplavili internet nakon što su, pod još neutvrđenim okolnostima, u javnost dospjele inkriminirajuće fotografije najpoznatije hrvatske pjevačice na svadbama, Maje Šuput.

Na fotografijama, čije se gledanje ne preporuča nikome, Maja se nalazi u čitavom nizu škakljivih poza, a javnost je najviše šokiralo više od deset slika na kojima je poznata pjevačica potpuno odjevena.

Iako ju je teško prepoznati bez guze, na fotografiji je navodno Maja Šuput
Iako ju je teško prepoznati bez guze, na fotografiji je navodno Maja Šuput

Sporne fotografije navodno su snimljene u austrijskom Nasfeldu gdje je Maja bila na skijanju te je u jednom trenutku hotel napustila u skijaškom odijelu bez proreza za gaćice.

– U ovom trenutku nemoguće je sasvim pouzdano ustvrditi da se uistinu radi o Maji Šuput. Još tražimo osobu koja ju je nekad vidjela odjevenu – izjavio je za Sprdex poznati hrvatski glamurolog Tvrtko Bačić koji smatra kako je, ako se pokaže istinitim, ovo skandal koji bi Maju mogao koštati karijere.

– Ovo je definitivno veća sramota i od one kad je na koncertu u Berlinu zaboravila gaćice pa nije imala u čemu nastupati – kaže Bačić.

U trenutku pisanja ovog teksta Maja nije bila dostupna za komentar. Nakon izbivanja skandala navodno je požurila u plastičnog kirurga da joj statičnu sliku koju koristi umjesto lica prigodno promijeni iz “vječno nasmijana” u “šokirana”.

Autor: I.K.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: