Bjesomučna utrka u naoružanju: Nakon što je Hrvatska nabavila balističke rakete Srbija dala državljanstvo Stevenu Seagalu

“Hrvatska i Srbija vode utrku tko će svojim građanima omogućiti prosperitet, posao i bolju budućnost”, našalio se tehnički ministar obrane Ante Kotromanović pred okupljenim novinarima, a onda počeo zaozbiljno: “Šalu na stranu, Hrvatska i Srbija vode bespoštednu utrku u naoružanju i to je borba koju ne smijemo izgubiti, taman nas to stajalo još jedne krize.”

Hrvatska je, naime, pred nekoliko dana objavila da je nabavila moćan balistički raketni sustav koji je u stanju srušiti avione svih susjednih zemalja, oba srpska i pola bosanskog aviona.

“Ma kakva Srbija, prije će Di Caprio dobit Oscara nego oni rat. Srbi u ratu ne bi Talijane pobijedili, da postoji svjetsko prvenstvo u ratovanju Srbija bi ispala u skupini s Francuskom, Italijom i Luksemburgom. Da je Srbija tinejdžer, bila bi onaj debeli kojeg na tjelesnom uvijek biraju zadnjeg, da je Srbija u Ligi prvaka bila bi Dinamo”, redao je usporedbe ministar na odlasku.

Iz Srbije tri dana nisu imali odgovor na hrvatsku nabavku moćnog sustava čija će nabavka za koju godinu, kako to obično biva, biti predmet DORH-ove optužnice.

“Tužit ćemo vas Rusiji”, zaprijetio je prekjučer Vučić. Ipak, današnjim potezom Srbi su dokazali da imaju asa u rukavu kad je u pitanju nabavka moćnog oružja te su, na opće iznenađenje, Stevenu Seagalu ponudili državljanstvo.

“Steven Seagal u stanju je ubiti više ljudi nego Josipovićev govor, ukoliko Hrvatska brzo ne nađe odgovor, bojim se da će Srbija imati stratešku prednost”, rekao je za Sprdex vojni stručnjak Sergio Branšvit.

Do izjave ministra nismo uspjeli doći, a šuška se da Hrvatska vojska već radi na novom kemijskom oružju sastavljenom od otrova iz jezika Željke Markić, stavovima hrvatskih biskupa i idejama Milanovićevih ministara koje bi, ako ga se iskoristi, od svake zemlje u samo nekoliko sati moglo napraviti Hrvatsku.

“Čujte, ideja načelno nije loša, ali ako bi se napalo neke zapadne zemlje poput Belgije ili Nizozemske. Vidite, Srbi su već izabrali četnike na ključne pozicije, teško da se taj narod može dodatno poglupit”, rekao je naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments