Bandić opet u bolnici: Ne razumijem što je moglo poći krivo, operirao me rođak kojeg sam postavio tamo

Milan Bandić je ponovno hospitaliziran na KBC-u Rebro samo deset dana nakon operacije nosa. Saznajemo da je do komplikacija došlo zbog toga što se prerano vratio na posao te nos nije stigao zacijeliti. Brojni mediji postavili su pitanje odgovornosti kirurga, ali gradonačelnik Bandić iz bolničkog kreveta ekskluzivno za Sprdex odbacio je takve optužbe:

Po izlasku iz bolnice Bandića će pregledati najpoznatiji hrvatski stručnjak za pročišćavanje sinusa
Po izlasku iz bolnice Bandića će pregledati najpoznatiji hrvatski stručnjak za pročišćavanje sinusa

– O bivšima i rodbini samo najbolje – počinje priču Bandić.

– Imam potpuno povjerenje u ovog čovjeka. Znam ga praktički cijeli život, izuzetno je pošten čovjek. Osobno sam se pobrinuo da dobije sve kvalifikacije kad me je strina molila da ga negdje zaposlim da se ne vuče po selu cijeli dan – u naletu iskrenosti, vjerojatno još uvijek omamljen anestezijom, priča zagrebački gradonačelnik.

A nedugo nakon vijesti o iznenadnoj hospitalizaciji u nekim medijima su se pojavile insinuacije da su Bandićevi problemi s nosom vezani za uživanje nedozvoljenih supstanci. Gradonačelnik je decidirano odbacio i ove optužbe  nazvavši ih najobičnijim podmetanjima.

– To je strašno što su sve u stanju napisati. Svi mogu posvjedočiti da ja, kad je droga u pitanju, povlačim crtu – zaključuje gradonačelnik koji se, za razliku od zagrebačkog gradskog proračuna, dobro oporavlja.

Razveseli nas klikom:

0 comments