Ministar graditeljstva umjesto Pelješkog mosta najavio besplatni tunel pod morem: “Reći ćemo Arsenu Bauku da je ispala kuna pa neka kopa”

Novi ministar graditeljstva kojemu još nismo stigli upamtiti ime danas je u Dubrovniku predstavio projekt koji bi trebao dubrovačku regiju spojiti s ostatkom zemlje.

“Pelješki Most kosta oko 200 milijuna eura, ovo što mi nudimo je puno jeftinije”, počeo je svoje izlaganje ministar otkrivši da će tunel ispod mora biti dovršen do iduće srijede.

Iako su se brojne ekološke udruge pobunile da bi Bauk pohlepnim kopanjem mogao zamutiti vodu, HDZ-ovci kažu da njima i rad u mutnom itekako odgovara jer im je prirodanh
Iako su se brojne ekološke udruge pobunile da bi Bauk pohlepnim kopanjem mogao zamutiti vodu, HDZ-ovci kažu da njima i rad u mutnom itekako odgovara jer im je prirodanh

“Znamo da zvuči suludo, za tako brz rad ne postoji tehnologija, čak ni novinari ne mogu tako brzo kopati po starim časopisima tražeći ustaške afere aktualnih ministara”, ironičan je bio Lovro, sjetili smo se imena, Kuščević dok je predstavljao svoj plan.

“Možda ne postoji tehnologija, ali postoji čovjek”, rekao je ministar.

“Arsenu Bauku planiramo reći da je u moru kod Pelješca jedna kuna, očekujemo da će se on odmah dati na posao da je iskopa sa morskog dna”, oduševljen je bio ministar koji je dodao da će cijeli projekt biti, što je najvažnije, potpuno besplatan.

“Kako će biti besplatan ako će se u more baciti kuna”, pitali su prisutni novinari.

“Tko je rekao da ćemo baciti kunu. Rekao sam da ćemo Bauku reći da je kuna u moru. Tko ga jebe, nek kopa”, opustio se ministar dodavši da su zaista mogli osigurati proračunska sredstva da se jedna kuna zaista baci pa da Bauk ne kopa uzalud, ali neće.

“Nećemo, lakše nam je slagati da je kuna tamo negdje. Na kraju krajeva, što je HDZ-ov projekt bez laži i financijskih dubioza, barem ovako malih”, zaključuje ministar.

Razveseli nas klikom:

0 comments