NEOBORIVO Ministar Šustar kao dokaz da evolucija ne postoji naveo HDZ

Iako zbog urote lijevo nastojenih medija mnogi danas misle kako najbolji znanstvenici odlaze iz Hrvatske čini se da bi se ovakva slika konačno mogla promijeniti. Naime, Hrvatska bi mogla postati prva zemlja koja je izrodila znanstvenika koji je napisao neoborivi znanstveni rad od samo jedne riječi.

Brojni svjetski mediji bruje danas o mladom lavu, hrvatskom ministru znanosti Predragu Šustaru, koji je na nevjerojatan način začepio usta brojnim biolozima i teoretičarima evolucije.

Podsjetimo, hrvatski mediji u utorak su otkrili Šustarov znanstveni rad u kojem tvrdi kako evolucija vrlo vjerojatno ne postoji te da je dizajner svijeta Bog na što je reagirala cjelokupna nazovi znanstvena zajednica tražeći od ministra da za svoju tezu ponudi dokaze.

Ne gubeći vrijeme, ministar je u popodnevnim satima objavio novi znanstveni rad naziva: “Moj prilog teoriji inteligentnog dizajna ili dokazi o nepostojanju evolucije” u kojem je napisao samo jednu riječ: HDZ.

– Uh, uhvatili ste me malo nespremnog. Kažete da postoji stranka čiji predsjednik poziva na rast gospodarstva molitvom, čija ministrica tvrdi da vam samo Bog može pomoći, čiji ministar negira antifašizam, koja od 1991. ima identičan program, koja ima presude za krađu i za koju je opet glasalo pola milijuna ljudi? Uh, pa lako za stranku, kod vas ni narod ne evoluira – pomalo šokiran bio je Richard Dawkins, poznati britanski teoretičar evolucije, koji je ipak dodao:

– Samo mi nije jasno kakve to veze ima s inteligentnim dizajnom. Prije suprotno.

Razveseli nas klikom:

0 comments