Studentu se zaglavila vrata od frižidera, mladić očajan: “Čime da sad svake tri minute prekidam učenje?”

Nevjerojatna nezgoda zadesila je dvadesetrogodišnjeg Mislava Pribranića, studenta ekonomije kojemu su se usred ispitnih rokova zaglavila vrata od frižidera.

“Ni sam ne znam kako se to dogodilo. Gledao sam u ta vrata koja se nisu željela otvoriti, osjećao sam se besposleno, glupo i bespomoćno kao Milanovićevi ministri”, priča mladić.

“Što je najgore nemam ni Facebook pa da refresham newsfeed svakih deset sekundi. Probao sam dosadu od učenja ubiti pornografijom, al ne možete to stalno raditi. Nisam imao pojma čime da prekidam učenje”, očajan je student koji je iz nedostatka druge zanimacije nastavio učiti i u tjedan dana položio 20 ispita.

Dizanje od učenja da bi se otvorila i zatvorila vrata od frižidera i tako “ubilo” tridesetak sekundi studentska je navika stara koliko i frižideri.

“Da, dobro se sjećam, bio sam druga godina faksa kad su došli prvi frižideri. Bilo je to pedesetih godina 20. stoljeća, sjećam se kao danas kad smo otkrili da učenje možemo prekidati stalnim otvaranjem i zatvaranjem hladnjaka”, sjeća se Mario Balić, student parcijale treće poljske književnosti i kenijskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Razveseli nas klikom:

0 comments