Djevojka bez šminke pod nerazjašnjenim okolnostima upalila prednju kameru pa pala u komu

Splitski liječnici u posljednji trenutak spasili su 21- godišnju Mateu B. iz Splita koju je u gotovo beživotnom stanju u sobi pronašla majka koja ju je u nedjelju oko četiri sata popodne došla probuditi za ručak.

Žena u vezi vs žeba u braku
Žena u vezi vs žeba u braku

“U početku smo pomislili da je ovo još jedan klasični slučaj predoziranja neukusom jer smo pregledavajući laptop nesretnice pronašli da je u posljednje vrijeme slušala nekolika pjesama Lidije Bačić, nekoliko pjesama s novog albuma Vatre kojima se tek treba utvrditi štetnost, te da je u dva navrata jučer lajkala dva statusa Hrvoja Šalkovića”, govori nam liječnik iz splitske bolnice koji kaže da se sve veći broj tinejdžera u posljednje vrijeme samoozljeđuje čitanjem Šalkovićevih bljuzgotina.

“Dosta mladih danas olako shvaća tehnologiju i internet, a stariji ih ne kontorliraju. Onda se dogodi da imate mlade dečke od 15-16 godina koji umjesto gledanja pornografije na smartphoneu šeraju Šalkovićeve statuse, mudre misli s ekskluzive.ba ili na instagramu prate stranice o dijetama”, govori Sokol Tadić sa splitske psihijatrije koji već godinama pokušava mlade odvratiti od tih loših Facebook poroka i vratiti ih dobrim starim problemima s kontracepcijom i alkoholom.

Ipak, nesretna Matea nije jedan od tih slučajeva. Ona je, kasnija je analiza pokazala u komu pala nakon što joj se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, upalila prednja kamera na mobitelu,

“Pretpostavljamo da je djevojka išla uslikati strop te ga poslati 50 prijateljica kako bi dokazala da je još u krevetu. Međutim, vjerojatno je bila neoprezna pa sinoć nakon izlaska nije isključila prednju kameru. Dodatno otežava činjenica što je djevojka zaspala sa šminkom koja joj se rasula po licu koje joj je izgledalo kao Alepo”, slikovit je liječnik koji je djevojku primio u splitskoj bolnici.

Prijatelji isključuju mogućnost da je djevojka namjerno upalila prednju kameru kako bi presudila sebi.

“Ne, ne, ne bi naša Matea. Vrijedna je ona studentica i dosta je ambiciozna. Evo, baš se prošlog tjedna svako jutro dizala u podne i onda bi budila sve nas te nam govorila da se požurimo sa šminkanjem jer knjižnica radi samo do osam navečer. Nikad neću zaboraviti kad smo prošli semestar naručile hrpu knjiga i onda se slikavale s njima na Instagram. Matea je u jednom trenutku nestala, kasnije smo je našli za drugim stolom kako čita iz jedne od knjiga. Eto, tao vam je Matea. Uvijek vrijedna, uvijek drugačija”, priča prijateljica koja se nada brzom oporavku kolegice.

Razveseli nas klikom:

0 comments