SVAĐA NA PANTOVČAKU Jakov Kolindi odbio posuditi odijelo: “Ne želim da mi ga raširi”

Kako saznajemo od dobro upućenog izvora, na Pantovčaku je prošlog tjedna došlo do svađe i povišenih tonova, a razlog je bila garderoba s kojom će prvi hrvatski par dočekati britanskog uhljeba princa Charlesa.

"Hrvatski jezik je prekrasan"Dobra dan, kako vi ste", naš jezik iskušao je premijer Orešković
“Hrvatski jezik je prekrasan”Dobra dan, kako vi ste”, naš jezik iskušao je premijer Orešković

“Danima su se dogovarali što će obući, a Kolinda je željela doći u odijelu pred britanskog plemića”, prepričava nam anonimni izvor s Pantovčaka. U jednom trenutku došlo je do povišenih tonova.

“Odjednom su postali glasniji, Jakov je prvi dignuo glas, a Kolinda ga je smirivala. “Nemoj ovdje ispred Tuđmanove biste”, rekla mu je. “Pa u svakoj prostoriji su Tuđmanove biste”, odgovorio joj je uzrujani Jakov”, prisjeća se naš izvor.

Kolinda, saznajemo od našeg izvora, nije popuštala i odlučila je doći pred Charlesa u odijelu da dokaže kako su periferne kolonije Europske unije emancipirane.

“Problem je što nije imala svoje odijelo, a Jakov joj nijedno svoje nije želio posuditi jer se boji da bi mu ga raširila”, prepričava naš izvor.

“Čak je bila toliko očajna pa je išla provjeravati je li ostalo koje odijelo Šeksu. Nije ništa našla pa je na kraju pronašla haljinu s kojom je Jovanka Broz prije tridesetak godina dočekala vječnog prestolonasljednika”, priča nam dobro upućeni izvor.

Screenshot: N1

Razveseli nas klikom:

0 comments