Karamarko i Petrov poželjeli biti miljama udaljeni na svečanoj sjednici Sabora pa sjeli oko Kolinde

Na današnjoj svečanoj sjednici Sabora umalo je došlo do incidenta između prvog i drugog potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske. Naime, nakon što im se na nedavnom obilježavanju dana Oružanih snaga obojici ukočio vrat od gledanja u drugom smjeru, dvoje koalicijskih partnera i najodgovornijih ljudi u zemlji nevjerojatnim spletom okolnosti opet su se trebali naći tik jedan do drugog.

– Pa to je nečuveno. Kao da od prvih susjeda u Dalmaciji očekujete da međusobno razgovaraju, a ne da su dozlaboga isposvađani – kratko je protokolarnu sramotu komentirao Petrov koji je, kako saznajemo, odbio sjesti kraj Karamarka.

– Ne želim pored sebe izdajicu hrvatskih nacionalnih interesa i kočničara mojih reformi, udaljite me od njega najviše što možete – oštar je bio Božo što je bio dovoljan znak šefovima protokola da pronađu neko obostrano zadovoljavajuće rješenje.

Taman kad se počelo razmišljati o slanju Petrova na Mjesec, na sreću svih u sabornici se pojavilo nešto mnogo šire.

– Šuker, jesi to ti? – pitao je Petrov kad je primijetio plave uvojke i shvatio da je između njega i Karamarka sjela predsjednica te time spriječila neželjeni susret, ali i uhvatila obojicu u svoje gravitacijsko polje iz kojeg bi, ako se NASA-ine, projekcije pokažu točnima, trebali izaći u rujnu 2029., taman na vrijeme da dočekaju prvu reformu svoje Vlade.

Razveseli nas klikom:

0 comments