Bivša časna sestra, vanckrveno vjenčana za rastavljenog muškarca s djecom: Najveći problem Hrvatske je što nije dovoljno konzervativna

Ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić danas je jednim jedinim intervjuom zasjenila više od 20 godina znanstvenih istraživanja te pronašla odgovor na pitanje svih pitanja – koji je najveći problem Hrvatske.

Bivša časna sestra koja se nakon života u vanbračnoj zajednici s rastavljenim muškarcem nakon 4 godine veze vanckrveno udala za također rastavljenog muškarca koji iz prošlog braka ima četvero djece ustvrdila je N1 televiziju kako većina zla u zemlji proizlazi iz činjenice da Hrvatska nije dovoljno konzervativna.

– Da smo konzervativni, onda bi se poštivali i vjerujem da se supružnici ne bi ubijali, ali ako ćemo ići do kraja, ako je netko konzervativan ima strah Božji, pa se boji Boga i neće napraviti ništa loše. U današnjoj, uvjetno rečeno, totalnoj demokraciji, liberalizaciji, sekularizaciji društva svjedočimo da se supružnici ubijaju – izjavila je ministrica koja je posebno naglasila važnost tradicionalne obitelji.

– Kršćanska obitelj je temelj društva, a ne ovo čemu nas pomodni zapad uči – poručila je Bernardica dok je s djecom svog muža iz prošlog braka dogovara hoće li ju njihova djeca zvati pobaka ili baćeha.

– Više sam tradicionalan tip pa sam predložila da me zovu pobaka, znate kao pomajka. Baćeha mi zvuči nekako zločesto – zaključila je Bernardica koja je udavši se za čovjeka koji iz prošlog braka ima četvero djece i dvoje unučadi Hrvatima u jedan dan postala majka i baka pokazavši tako Hrvatima kako se u praksi podiže natalitet.

D.R.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: