Zbog ispadanja BiH s Eurosonga Hrvati strahuju od najgoreg: 12 bodova bi mogli dati Srbiji?

Hrvatski fanovi Eurosonga i ostali mnogobrojni građani koji sinoć nisu uspjeli naći zanimljiviju utakmicu od ove manifestacije, slavili su Ninin prolazak u finale s pomalo gorkim okusom. Naime, susjedna BiH nije izborila prolazak u finale!

Pitanje koje se nameće samo od sebe plaši i one najoptimističnije – znači li to da ćemo u finalu morati dati 12 bodova Srbiji? O ovom problemu od jutra bruje sve društvene mreže, a zli jezici kažu i da je moguć najsramotniji scenarij, a to je da te bodove poklonimo Slovencima, naravno ukoliko se uopće plasiraju.

Postoji i alternativa u vidu Albanije i Makedonije, no kao i do sada, nitko od dežurnih komentatora ne vjeruje u njihov prolazak dalje, pa je tu minimalan faktor rizika.

U noći Eurosonga, stiže nam i jedna tužna priča. Otac iz Omišlja svog je maloljetnog sina maltretirao tjerajući ga da cijeli show pogleda od početka do kraja kako mu ne bi morao plaćati instrukcije iz zemljopisa. Dječak je prevezen u traumu, a obavit će se i psihijatrijsko vještačenje.

Autor: Marija Zrinski

Razveseli nas klikom:

0 comments