Nakon još jedne afere u Nacionalu Karamarko odahnuo: Sreća pa je to tjedni, a ne dnevni list

Nakon što je danas Nacional otkrio novu aferu Tomislava Karamarka u središnjici HDZ-a održan je hitan sastanak Predsjedništva stranke.

Prema dobro upućenim izvorima, atmosfera na sastanku bila je izrazito napeta, a u nervoznim ispadima prednjačili su sam Karamarko te Milijan Brkić.

– Davno sam govorio da nije dovoljno kupiti HRT, Glas Koncila, Direktno.hr i ostale portale od kojih su posjećenije večernje mise u Rijeci. Šta bi nas koštalo da smo uzeli paket 4+1 pa uz nekakav RTL-čić dobili i Nacional? – grmio je Karamarko koji je navodno zaprijetio zatvaranjem svih 20 tajnih firmi kojima nije vlasnik.

– Pa onda zovite Ćaću da vas financira. Lijepo nam je to zadnji put završilo – zaključio je prvi potpredsjednik.

Jubilarnu dvadesetu aferu u svibnju koju je u utorak objavio Nacional odlučili smo istražiti i sami u DORH-u, USKOK-u i MUP-u, no naši novinari na sva tri mjesta poljubili su vrata jer je kompletni obavještajno-represivni aparat na kolektivnom godišnjem odmoru.

– Što bismo se mučili kad mediji tako dobro obavljaju naš posao – stigao je samo kratak odgovor iz MUP-a, a u večernjim satima javnosti se obratio i prvi potpredsjednik Vlade koji je izrazio nadu da će zbog pada čitanosti tiskanih medija Nacional uskoro postati mjesečnik.

– U tom slučaju očekujem dva do tri puta manje afera mjesečno. Dakle, dvadesetak – zaključio je prvi potpredsjednik.

Autorice: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: