RAT PROTIV TERORIZMA SAD i Rusija krenuli s zračnim napadima na položaje Torcide

Obiteljsko gospodarstvo Hrvatski nogometni savez svijet je ovih dana upoznao sa novom, rastućom terorističkom organizacijom poznatijom kao Torcida.

“Čuli smo da su neki ljudi u Francuskoj pred nekoliko mjeseci aktivirali nekoliko eksploziva, pobili taoce u kazalištu i pokušali ući na stadion. No, pogledajte što radi Torcida, to je terorizam”, grmili su na konferenciji HNS-ovci koji, kao uvijek biva, nisu ponudili nikakve dokaze pri optužbama navijačke skupine koja broji nekoliko desetaka tisuća član… terorista.

No i to je bilo dovoljno da se fokus velikih sila iz Sirije prebaci u Split.

“Jutros oko 4 sata naše su snage započele sa zračnim napadima na položaje Torcide u okolici Splita. Dogovorena je suradnja s Rusima koji će vršiti zračne napade sa strane Klisa kako bi se što prije sasjekla ova prijetnja.

Tako su jutros gađani položaji oko zloglasnog grafita Hajduk živi vječno na Splitu tri, a gađan je jedan kafić koji im služi kao ćelija na Mertojaku. U popodnevnim satima očekuju se napadi na Torcidine položaje u Omišu, Makarskoj i Zadru.

“To su fanatici spremni na sve. Moto im je “Hajduk živi vječno”, a njihovi članovi koriste i moto “U veselju i u plaču za Hajduka život daću. Vidite kakvi su to fanatici spremni na sve”, objašnjavali su na konferenciji članovi HNS-ove obitelji kojima zloglasni teroristi već godinama pokušavaju podvaliti višemilijunske malverzacije te ih maltretiraju zloglasnim Zakonom o sportu.

“Jezgra Torcide je 30.000 članova Naš Hajduk koji su svi redom bliski orjunaškim, četničkim i ostalim antihrvatskim pokretima”, upozoravaju iz HNS-a.

Razveseli nas klikom:

0 comments