HRT prekinuo program zbog izvanredne vijesti: U sjevernom Altantiku putnički brod udario u santu leda

HRT je danas svoju informativnu emisiju “Evo zašto je HDZ najbolja stranka”, koju neki zovu i Dnevnik, prekinuo zbog emitiranja ekskluzivne vijesti.

“Kako saznajemo od našeg dopisnika, na sjevernom Atlantiku došlo je do brodoloma. Britanski putnički brod Titanic udario je u santu leda. Broj žrtava još nije poznat, spasilački timovi su izašli na teren”, kratko je priopćio HRT pokazavši se kao najbrži informativni servis vrijedan sake kune koju na njega potrošimo.

Podsjetimo, HRT je sinoć oduševio brzom reakcijom i o vojnom puču u Turskoj izvijestio s tek četiri sata zakašnjenja, postavivši tako nove standarde u novinarstu.

“Nije lako, ali se borimo. Imamo samo 4500 zaposlenih novinara i ljudi, tako da nije lako sve to imati pod kontrolom. Evo i sinoć smo trebali njih 4300 dignuti s bolovanja i godišnjih. Zato molimo razne pučiste diljem svijeta da vojne udare i terorističke napade prilagode hrvatskom radnom vremenu, onda ćemo biti još bolji”, objašnjava za Sprdex v.d. ravnatelja HRT-a Siniša Kovačić.

Na HRT-u dodaju kako bi svaki čas trebale doći informacije o bitci kod Maratona kao i o avarsko-slavnesnkoj opsadio Konstatinopola koja je započela 626., ali još uvijek HRT-ovi novinari ne mogu dobiti informacije sa terena.

Na HRT-u se nadaju da bi uskoro trebali dobiti i rezultate Drugog svjetskog rata te o njima obavijestiti svoje gledatelje i HDZ-ovu središnjicu koja ih napeto isčekuje.

Razveseli nas klikom:

0 comments