NOVA NOGOMETNA LAKRDIJA: Igrači Lokomotive sat vremena prije početka utakmice s Dinamom još nisu znali rezultat

Nova nogometna sezona počela je u revijalnom tonu, a aktualni prvak Dinamo ugostio je amatersko kazališno društvo “Lokomotiva”.

Uoči nove sezone, iz Dinama su izrazili nadu da će već do 22 sata biti pozvan novi prvak.

“Mi igramo s našima (op.ur. Lokomotivom), a Hajduku smo poslali Bruna Marića. Vjerujemo da će pitanje prvaka biti jasno do 22 sata, ne želimo da za idući tjedan ostane bilo kakve sumnje tko će osvojiti ligu ove sezone”, rekao nam je jedan visoki izvor iz Dinama koji je dodao kako uprava zagrebačkog kluba ima pametnijeg posla od nogometa kao što je pripremanje obrane zbog pronevjere tristo zilijardi bilijardi milijardi kuna iz kluba posljednjih godina.

No, ono što je trebala biti revijalna predstava za gledatelje, njih obojicu, umalo je preraslo u pravu, da se kazališnim riječnikom poslužimo, tragediju.

Naime, igrači Lokomotive niti sat vremena prije početka nisu znali rezultat.

“Pa to je katastrofa, kad da promašim loptu, kad se pravim da napadam suca, ništa nisam znao”, ispričao je za Sprdex jedan obrambeni igrač Lokomotive.

Zbog teškog propusta nitko od igrača, uprave, rodbine, funkcionera i prijatelja glumaca iz Lokomotive nije stigao uplatiti kladionicu, a igrači su se do zadnjeg časa bojali da će utakmica anarhična te da može pobijediti bilo tko.

Srećom, igračima je pet minuta prije početka objavljen rezultat te su prema tome mogli prilagoditi svoju igru.

Razveseli nas klikom:

0 comments