Na Jadranu deru strance, gost iz Kanade ogorčen: “Evo meni su u Opatiji kavijar naplatili 3500 kuna”

Kad se govori o visokim cijenama na Jadranu obično se spominje Dubrovnik, ali ovih dana u centar pažnje je došla i opatijska rivijera. Razgovarali smo s jednim od stranih turista o iskustvima koja je imao na svom višemjesečnom odmoru u našoj zemlji.

“Kad sam tek došao smjestio sam se na Gornjem gradu u Zagrebu i zaista moram pohvaliti AirBnB na odličnom smještaju. Našli su mi prekrasan hotel na malom trgu preko puta crkve. Sve znamenitosti su bile blizu, imao sam uvijek spreman hotelski taksi, ali ono što je posebno oduševljavalo je All-Inclusive ponuda uključujući nevjerojatno jeftin hotelski restoran i ogromna kongresna hala.”

Prekrasni odmor se međutim približavanjem toplijih mjeseci pretvorio u ljetovanje iz pakla. Kako su mjeseci prolazili tako je naš sugovornik primjetio da se osoblje hotela odnosi sve gore prema njemu da bi ga na kraju prije mjesec dana izbacili iz apartmana.

“Nisam razumio što se događa” govori nam gospodin Oreskovich. “Odjednom se osoblje hotela počelo vrlo loše odnositi prema meni. Na kraju sam odlučio da je dosta te se spakirao i otišao na more. Tamo su moji problemi tek počeli”

Gospodin Oreskovich je uspio naći smještaj u opatijskoj Villi Costabella. Međutim brzo je postao žrtva poznatog hrvatskog gostoprimstva kad su u pitanju strani gosti. Tvrdi da su cijene bile naprosto astronomske. U jednom trenutku je da bi platio sendvič bio prisiljen prodati Radu Končara, a kavijar za predjelo naplatili su mu 3.500 kuna.

Na kraju smo pitali smo tehničkog premijera je li sam pokrio sve troškove.

“Tehnički” odgovorio je.

Razveseli nas klikom:

0 comments