SKORO PA NAPETO Igrači Dinama i Lokomotive maestralno odglumili napetu utakmicu

Igrači Dinama i malog Dinama sinoć su, u maniri najboljih hollywoodskih blockbustera, gledateljma priredili spektakl pun napetosti u kojem se do posljednjeg trenutka činilo da je pobjednik nepoznat.

U drugom kolu Hrvatske nogometne lakrdije igrači Dinama i Lokomotive, odnosno Dinama, sinoć su, slažu se kazališni redatelji, odlično odglumili napetost, a neki priznaju da su u jednom momentu čak pomislili da utakmica nije namještena.

„Mislim da je utakmica bila odlična. Ranije sam glumio u školskim predstavama, učiteljica je uvijek govorila da imam talenta, ali da mogu ovako maestralno odglumiti, e to nisam imao pojma“, govori nam jedan od stopera Lokomotive.

Kraj Dinama i Lokomotive, veza Cersei i Jamiea Lannistera izgleda zdravo i prirodno
Kraj Dinama i Lokomotive, veza Cersei i Jamiea Lannistera izgleda zdravo i prirodno

„Potpuno sam zadovoljan izvedbom svojih dečkiju. Ma što da vam pričam, usred utakmice me zvala supruga i pitala je li se to Zdravko opet napio pa dopustio da igramo poštenu utakmicu, haha“, smije se Tomislav Ivković, trener Lokosa, koji je na press konferenciji nakon utakmice odilčno glumio da mu je žao što su njegovi dečki u samo deset minuta prokockali prednost od 3-1.

Svojim prodorima pred kraj utakmice zadovoljan je i Soudani koji priznaje da je s trenerom Dinama i Lokomotive danima uvježbavao točnu poziciju Lokomotivinih obrambenih igrača, ali sve je moglo poći krivo da mu je slučajno negdje zapela lopta.

Prvi golgeter Dinama time je pokazao svoju klasu. Priznaje da mu je lijepo u sigurnosti HNL-a, ali da će dogodine ipak potražiti bolji klub jer želi vidjeti kakav je to osjećaj kad od početka ne znaš konačan rezultat.

Razveseli nas klikom:

0 comments