Četrnaest pitanja koja bi Stanković trebao postaviti Zdravku Mamiću

Dok nacija iščekuje gostovanje Zdravka Mamića i pita se hoće li Stanković kao pič… curica dopustiti Mamiću da drži monolog, ili će pokazati novinarska muda, Sprdex donosi listu pitanja za Zdravka koja vjerojatno nećete čuti u nedjelju a trebali bi. Evo što bi Aco trebao pitati ako drži bar malo do sebe:

1.) Je li istina da je pola Dinamove momčadi došlo jer ste im obećali politički azil, a pola nakon što ste im rekli da je Hrvatska, kao i njihova domovina, u pokretu nesvrstanih ?

2.) Osjećate li nervozu kad Drago Ćosić prečesto na utakmicama Dinama upotrebljava izraz “kazneni prostor” ?

3.) Kad vam treba glas Mirka Barišića u Nadzornom odboru, podižete li mu ruku koncem ili štapom?

4.) Je li istina da ćete, ne prodate li Brozovića, doći u problem s isplatom honorara? Hoće li onda biti otkaza u redakciji Sportskih novosti?

5.) Nedavno ste s igračima iskazali podršku braniteljima u Savskoj koji su vam odali priznanje jer ste i vi 91’ bili na prvoj liniji. Liniji ili lajni?

6.) Koliko košta jedan tekst Tomislava Židaka? Kćerkica mi utorak piše sastav u vrtiću, ne bi htjeli nešto pametno da ispadne da prepisuje.

7.) Je li istina da će vam se, kupite li još jednog igrača iz Bogote, suditi za trgovinu ljudima?

8.) Jeste li u početku, kao mnogi roditelji, imali problema s razlikovanjem vaših blizanaca Dinama I Lokomotive? Nose li ponekad iste dresove kad se igraju međusobno?

9.) Zašto u Dinamu Barišića kad skine slušni aparat i ne čuje provokacije zovete Tutankamon?

10.) Zašto vas u Srbiji zova “Joca Amsterdam”? Da, slažem se da je neprimjereno, zar nije logičnije recimo “Joca Bogota” ?

11.) Da li vas vaše društvo iz Knežije još zajebava ko zadnju budalu zato što ste na kladionici stavili 100,000 Kn na prelaz Istra – Lokomotiva i onda dodali još i fiks na Borusiju Dortmund?

12.) Javite li izborniku Kovaču sastav nekoliko dana ranije da se stigne pripremiti za utkamicu?

13.) Kad imate 10 kuna viška, kupite li rađe sladoled ili sportskog novinara?

14.) Sjedite čvrsto na stolici već 55 minuta, plašite li se da članovi HNS-a dobivaju dovoljno zraka?

Pitanja sastavio: John Blennon. Javi se i ti!

Razveseli nas klikom:

0 comments