Karamarko putem Facebooka uputio sućut kralju Amerike zbog smrti Princa

Nakon iznenadne smrti velikog američkog umjetnika i kantautora Princea koja je jučer šokirala svijet, putem Facebooka je svoje suosjećanje pokazao i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko.

– Izražavam duboku sućut Kralju prijateljske zemlje Amerike zbog prerano preminulog Princa. I mi smo ne tako davno izgubili našeg princa, kralja i vođu. Kralju Obami želim poručiti, ako smo mi preživjeli bez Tuđmana, preživjet će i vaša velika nacija bez Princa. Barem će se gospodarstvo oporaviti kad mu, kao što smo mi učinili, krenete graditi spomenike – u emotivnoj poruci sućut je izrazio Karamarko.

Predsjednik HDZ-a, kako doznajemo iz izvora bliskih 42′ godini, kasno sinoć sam je pisao Facebook objavu čudeći se što je njegov  news feed preplavljen fotografijama nekakvog glazbenika dok je najveća monarhija svijeta ostala bez prijestolonasljednika.

–  Bio je potpuno šokiran. Da se na društvenim mrežama pušta glazba na ovako tužan dan. Odmah je nazvao Hasanbegovića da ga pita kad može zabraniti Facebook – kaže naš izvor.

Autorice: Povljana girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: