Šef velikogoričkog HEP-a divljao u uredu i urlao na podređene, optužen za nasilje u obitelji

Nemali skandal danas je potresao HEP u Velikoj Gorici, a brojni svjedoci potvrdili su nam priču o nemilim scenama koje su se događale u jednoj od tridesetak velikogoričkih gradsko- obiteljskih tvrtki.

“Sreća, bilo je već podne pa se većina zaposlenika pokupila kući. Bilo je to strašno. Šef HEP-a Alojz Matić je urlao na zaposlenike. Oni su ga pokušali smiriti. “Tata, smiri se, to je samo posao”, pokušao mu je objasniti zamjenik Luka Matić, ali bezuspješno”, govori nam jedan svjedok.

Matić se iz još neutvrđenih razloga obrušio na podređene, a osim sina, napao je i suprugu, snahu, zeta, kćer, rođaka i trojicu kumova koji su također na rukovodećim pozicijama. Kako doznajemo, policija se mislila hoće li ga optužiti za mobbing na poslu ili obiteljsko nasilje.

“Nismo mogli tamo utvrditi tragove ikakvog rada da bi to zvali poslom pa smo se odlučili na nasilje u obitelji. Svi zaposlenici su rodbina do trećeg koljena, sastanak uprave im je nedjeljni ručak”, objasnili su nam iz policije.

U drugim gradsko- obiteljskim javnim trvtkama širom Velike Gorice odmah su počele osude.

“Oduvijek smo znali da su Matići problematični, nije im se trebao dati HEP. Evo, pogledajte Horvate, podijelili Vodovod i odlično se slažu. Pola obitelji ne dolazi prvi dio tjedna, druga polovica ne radi drugi dio. Vikendom ne radi nitko. Još se i zažele jedni drugih. A ne ovu Matići, pa tko je vidio sina u isti ured sa sobom, to se ne može pošteno ni odspavati”, prepričava nam jedan poznavatelj scene i rodbinskih odnosa u velikogoričkoj gradskoj vlasti.

Razveseli nas klikom:

0 comments