OSTVARILE SE NAJCRNJE SLUTNJE U komentarima na poznatom portalu pala prva žrtva hibridnog rata

– S velikom tugom javljamo kako je u večernjim satima utorka pod teškom paljbom neprijateljskih snaga na oltar domovine život junački položio Danko Bananko. Neka mu je laka hrvatska gruda – stoji u kratkom priopćenju objavljenom danas na stranicama MORH-a.

Ostvarile su se tako najcrnje slutnje brojnih vojnih analitičara koji su upozoravali kako je samo pitanje vremena kada će pasti prva žrtva strašnog hibridnog rata kojem je Hrvatska izložena proteklih tjedana.

– Danko se hrabro borio na nekoliko važnih frontova. Komentari ispod tekstova na Index.hr-u, samostalno je držao prvu liniju na čak sedam različitih tema o Drugom svjetskom ratu na forum.hr-u, a još se pamti dan kad je u HDZ-ovom centralnom uredu nestalo struje pa je svih 900 lažnih profila s kojih objavljuje čitav dan održavao s mobitela – puni su hvale za prvu žrtvu hibridnog rata bili njegovi suborci.

– Sve se odigralo tako brzo. Oko 19 sati sa 50 lažnih profila lajkao je komentare na Direktno.hr, u 20 sati odradio je dvije bitke u kojima je objasnio koliko je Mamić velik poduzetnik, a onda je u 21 sat došao na prvu liniju na Index. Ne znamo točno što se dogodilo, neprijatelji su navodno upotrijebili neko novo oružje – argumente, zdrav razum, objektivnost… Nije imao šanse – kazao nam je vidno potreseni Banankov kolega koji procjenjuje da u ovim trenucima Hrvatsku brani oko 200 tisuća hibridnih branitelja koji za pet do šest godina očekuju isto toliko hibridnih penzija koje će isplatiti pravim, a ne hibridnim novcem.

Dodajmo kako je tragična vijest završetak izrazito burnog dana na hrvatskim ratištima. Naime, oko 12 sati na jednom popularnom portalu u potpunosti je izbrisano oko 9 tisuća komentara čime je provedeno jedno od najgorih etničkih čišćenja u novijoj povijesti Europe te je već najavljeno osnivanje Haškog suda za hibridne zločine na kojem se oko 2045. godine očekuju prve presude za optužnice o prekomjernom komentiranju i kršenju običaja hibridnog rata.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: