Nevolje u raju

Sad će da ispadne malo glupo što sam se žalio kako je dosadno vamo gore, al evo da se ne ureknem, još je brate dosadno samo nek stižu ljudi.

Mora da svi već znate, nema par dana stigao nam je i Mosor. Krasan čovjek i odličan drug! Niko nema lošu riječ za njega i Đavo i Bog nisu puno raspravljali – odmah mu dali ključeve oblaka u Raju. Al šta ćeš vidjet, umjesto da bude sretan njemu to došlo ko po kazni. Mnogo mu dosadno, kaže. Po cijele dane sluša majku Terezu kako moli krunicu, priča o sestrinim unucima i kukičanju. Ima čovjek da na mozak oboli! Eno ga već dva dana moljaka da ga makar i Čistilište hitnu al džaba, nikome se nije zamjerio.

Meni ga mnogo žao pa se sve nešto mislim da nagovorim Vitni i Ejmi da ga malo prodrmaju tamo. Al šta ćeš, nakon zadnjeg incidenta zatvorilo nam kafanu, a bez rakijice te dvije lude ni žive ni mrtve. Ne znam šta će da bude, ali kako čujem Tuđman, Šušak i Milošević išli kod đavla da se mijenjaju – njih tri iz pakla u raj, a nama ovdje da pošalju Mosora. Ne znam šta će da bude, ali navodno Bog neće pa sve da ga mole. E, kad sam već kod ovih veseljaka imam da vam ispričam jednu pričicu.

Prošli tjedan Tuđman, Šušak, Milošević, Goebbels, Staljin i Atila Bič Božji već peti put ove godine htjeli da pobjegnu u raj. Složili su krasan plan ovaj put, mora se priznat. Goebbels i Staljin uvjerili ove iz Pakla da treba da oni vladaju ovima u Raju, Tuđman, Šušak i Milošević skovali plan da naprave Veliki Pakao, a Atila skupio vojsku za napad. Sve to fino išlo al posvađale se ove naše tri budale ko će da stanuje s Teslom na oblaku i propade priča. Eno ih još se svađaju. Veselo!

A mnogo se Lucifer naljutio moram vam reći. Sve se nešto šuška da će da naprave novi krug pakla za Šuška. A neće ni ostali bolje da prođu, navodno će Tuđman da piše na ćirilici, Šušak da spava u krilu Titu, Milošević bi trebao da gleda Sedlarove filmove, Goebbels da čita Tuđmanove pjesme, Staljin će da čita o holokaustu, a Atilu će da prozovu Kič Božji. Tito i Račan da se iskidaju od smijeha.

A i meni sve nešto milo oko srca moram vam priznat, sve mi se čini da bi mogo i Mladić brzo da stigne pa će još jače da se karaju ovi naši. Al ne zovi belaja, neću da se ureknem.

Razveseli nas klikom:

0 comments