Pojačane vojne aktivnosti nakon što misica nije poželjela mir u svijetu

Misica je zbog ovog propusta na stranici www.volim-sotonu.com nominirana za zlikovca godine.

Na brzinski organiziranom izboru za Miss Sudana sve su natjecateljice, osim mira u svijetu, poželjele da se skandalozni propusti kao što je bio ovaj u Meksiku više ne ponove

MEKSIKO – Zadnjih dana vojni analitičari učestalo bilježe porast vojnih aktivnosti na većini svjetskih kriznih žarišta. Iako se do sada nije znalo koji je točan razlog tome, čini se da bi odgovor mogao ležati u nedavnom skandalu pri izboru za miss Meksika gdje je jedna od natjecateljica, nesretna Juanita Lopez, na pitanje „Što bi napravila da na jedan dan zavladaš svijetom“ zaboravila odgovoriti kako bi se pobrinula za mir u svijetu. Nesretnica je, navodno, odgovorila samo to da bi nahranila gladne u Africi, al nije poželjela riješiti ratna neprijateljstva. Prvi je to slučaj da neka od natjecateljica nije poželjela mir u svijetu u par tisuća godina dugoj povijesti izbora za miss. Još se na glinenin pločicama starog Sumera spominju odgovori babilonskih misica koje su, uz dobru žetvu i obilje padalina, uglavnom želile mir sa Hetitima i Asircima. Početak je to duge povijesti koja se, eto, čini se, prekinula na nedavnom izboru u Mexicu. Do nesretne Juanite nismo uspjeli doći, ali po riječima njene prijateljice i prve pratilje Miss Meksika 2012, Marite Juanez, saznajemo da nesretna Juanita nije u dobrom stanju te sebe počinje kriviti za netom eskalirale nerede u Palestini.

Koja će nesretnici biti kazna još nije poznato. Ženevska konvencija ne govori ništa o ovakvim slučajevima vjerojatno zato jer je dosad bilo nezamislivo da neka misica izostavi ovakav odgovor. Ipak, naš dopisnik iz Haaga nam javlja da bi Haški sud mogao podignuti optužnicu protiv Juanite i to, kako se navodi, zbog “ratnog zločina iz nehaja” za što se predviđa do 150 godina kazne. Slaba je to utjeha mnogim stanovnicima Konga, Etiopije i Bliskog Istoka koji ovih dana najviše osjećaju propust na izboru za Miss Mexica.

“Ovo, nažalost, nije najveći problem. Kao što se zadnjih dana vidi, očito je dokazano da odgovori o miru u svijetu zaista djeluju. Iako nikada zaista nije zavladao mir, nedostatak želje misice za mirom povećao je ratna djelovanja. Moguće je da teroristi to iskoriste protiv sigurnosti cijelog čovječanstva” – zabrinut je jedan dužnosnik blizak State Departmentu s kojim smo stupili u kontakt. O čemu je točno riječ još ne znamo, ali saznajemo da se diljem Afganistana i Irana organiziraju izbori ljepote gdje misice na ovo pitanje odgovaraju: “Želim da propadne Amerika”.

Kako upravo saznajemo, Hrvatska biskupska konferencija u suradnji sa udrugom Iustitia et pax organizira natjecanje “Miss biskupije za miss metropolije” gdje je jedini uvjet da natjecateljice, na pitanje da jedan dan postanu svemoćne, odgovore da bi se pobrinule da pomru svi komunisti i udbaši.

Razveseli nas klikom:

0 comments