Ante Čačić ostao bez priča o mogućem iznenađenju Dinama

Tko zna, možda nedostatak riječi velikog stratega bude imao suprotni učinak i učini da Dinamovi igrači na terenu barem na par minuta budu izgledali kao nogometaši, a ne pokretni čunjevi.

“Hm, uvijek kad nešto kažem, ispadne obrnuto..A da kažem da ćemo primiti pet komada”

Otkad se Čačić pojavio na klupi Dinama, velika većina Hrvata počela je vjerovati kako je svim Čačićima bahatost usađena u gene. O bahatosti trenera Dinama dovoljno govori podatak da je svojim izjavama u nekoliko puta uspio zasjeniti i Zdravka Mamića. Nedostatak današnje izjave vezane za predstojeću utakmicu mnogima je bio sumnjiv. Naime, već tradicionalno, Ante Čačić prije utakmice Lige prvaka iznese neku teoriju o načinu na koji će Dinamo osvojiti bod. Sa druge strane, još tradicionalnije, Dinamo se uvijek kući vraća praznih ruku i pune mreže.

„Što da mislim o utakmici? Pa ne znam što da vam više kažem, niti što da vam novo ispričam. Kad rečem da idemo hrabro primimo tri komada, kad rečem da ćemo oprezno- primimo četiri. Zadnji put sam rekao da ćemo PSG-u biti Zadar, pa smo opet primili četiri. Da budem najiskreniji, u zadnjem smo kolu Zadar ispratili sa pet komada. Možda večeras zaista budemo Zadar Portu“ priznao je na kraju Ante Čačić koji ne može više izmišljati nikakve bajke o mogućem Dinamovu golu. „Ma dajte ljudi, da imam mašte napisao bi novog Harrya Pottera“ priznaje Čačić.

Razveseli nas klikom:

0 comments