Smak svijeta: ”Ispričavam se na kašnjenju”

”Imao sam najbolju volju pričekati barem do kraja ovogodišnje ”Ljubav je na selu”, ali onda sam čuo da ste odlučili snimiti remake ”Robocopa”” opravdao je kašnjenje Smak.

Dobili smo što smo i zaslužili
Dobili smo što smo i zaslužili

SVIJET – Rano jutros po našem vremenu u Rusiji je otpočelo nešto što može biti samo smak svijeta. Iako se u prvim trenucima sumnjalo na invaziju izvanzemaljaca pa čak i na intervenciju intergalaktičkog dobrog ukusa zbog najava ponovnog okupljanja ruskog benda t.A.T.u, naši novinari nešto prije 10 sati stupili su u kontakt sa Smakom svijeta koji nam je u ekskluzivnom razgovoru potvrdio da je stigao.

”Prije svega, ispričavam se na kašnjenju. Znate, u paralelnom svemiru postoji Zemlja na kojoj se još uvijek snima ”Seks i grad” pa sam morao prvo to riješiti. Sorry Maje” rekao je Smak.

Iako to nije želio službeno potvrditi, pretpostavlja se da je prvo krenuo na Rusiju zbog toga što je Putin jedini čovjek čiji obavještajni pipci sežu u druge svjetove te je kao takav jedini u stanju zakulisnim igrama i koordiniranom medijskom kampanjom zaustaviti Smak svijeta. U ovim trenucima je nejasno je li ruski predsjednik/premijer/predsjednik pogođen u prvom naletu meteora. Navodno je golim rukama i malenom praćkom raznio meteor na visini od otprilike 10.000 metara i tako spasio svoj život i ugrozio živote drugih u krugu 400 kilometara kvadratnih. Dakle, ono što i inače ruski visoki dužnosnici rade.

Kako doznajemo, službenom potvrdom da je Smak stigao najnezadovoljniji je papa Benedikt 16. koji je, da citiramo, Boga nazvao ”malim smradom” jer ga nije upozorio na Smak i jer mu je dopustio da podnese ostavku na mjesto pape zbog čega se sad, kako bi dospio u Raj, mora ispovjediti.

S druge strane, konačnim dolaskom Smaka svijeta najzadovoljniji je Perica Klinčić (4) iz Zaboka koji je sutra morao u zubara.

Razveseli nas klikom:

0 comments