Adamu i Evi neugodno jer ih se povezuje s Darijem Šimićem

”Da je moj potomak sigurno ne bi imao onakvu frizuru” oštar je bio Adam.

Da je Dario zatvorio oči, zamahnuo rukom i kući odnio prve dvije stvari koje je dotakao, mogao je osigurati egzistenciju za svih 15 nogometaša koji su učlanjeni u njegov sindikat
Da je Dario usred intervjua zatvorio oči, zamahnuo rukom iza sebe i kući odnio prve dvije stvari koje je dotakao, mogao je osigurati egzistenciju za svih 15 nogometaša koji su učlanjeni u njegov sindikat

EDEN – Ako niste znali, Dario Šimić potomak je Adama i Eve s Noine arke. Barem ako je vjerovati samom Šimiću koji je danas putem video poruke iskazao svoju podršku inicijativi ”U ime obitelji”.

Iako smo svi u redakciji Bibliju čitali poprilično davno, ipak nam je zazvonilo da su s Noom na arci bile nekakve životinje, dok su Adam i Eva svijetom koračali u neka davnija vremena te smo preko određenih kontakata s one strane Stiksa stupili u kontakt s prozvanim praljudima.

”Ma ne pitaj me ništa, prosto mi je neugodno. Kad su mi pokazali snimku rekao sam: ”Vidi, Eva, kako je svijet tehnološki napredovao. I metle su naučili govoriti”, a onda su mi objasnili da je to osoba. Prvo, kakva je ono frizura, drugo, kakve su ono rečenice? Valjda bi moj potomak znao izgovoriti nešto više od ”ovoga, ovaj, papa Franja, ovoga, onaj””, za Sprdex je izjavio osobno Adam koji je s gnušanjem odbacio bilo kakvu vezu s Darijem Šimićem.

Da nije u nikakvoj rodbinskoj vezi s Šimićem potvrdila nam je i Eva koja je izjavila kako se može smatrati odgovornom za vječni izgon ljudske rase iz Rajskog vrta, ali dovođenje njenog imena s izjavama Darija Šimića ”gnusno je, maliciozno i bezobrazno”.

”Pojedeš jednu jabuku i 10.000 godina kasnije svi pričaju o tome. Nisam vam ja kriva što ste u Hrvatskoj evoluciju iskoristili da dodatno poglupite” dodala je Eva.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments