Vojska upala u kamp hrvatske reprezentacije i tražila po život opasne naprave; Kovač im objasnio da su noge Joea Šimunića ostavili u Hrvatskoj

Nakon objave vijesti o upadu specijalaca u kamp reprezentacije hrvatskim medijskim prostorom proširilo se oko dvije tisuće teorija zavjere o tome kako nas Brazilci pokušavaju destabilizirati, čime je tvoj struk i službeno prestao biti najbrže šireća stvar u Hrvatskoj.

Brazilska je vojska, javljaju svjetski mediji, oko petnaest sati po lokalnom vremenu upala u kamp  hrvatske reprezentacije. Iako se isprva mislilo da su došli privesti Nikicu Jelavića koji je za vrijeme treninga gađajući gol pedesetak puta neselektivno bombardirao dva kilometra udaljeno selo, na kraju se ispostavilo da su tu zbog dojave o postojanju dvije po život opasne naprave.

Dvadestak minuta su, saznajemo, s psima češljali svaki kutak kampa, ali nisu pronašli ništa što bi moglo ugroziti ljudski život, ako se ne računa uragan prouzrokovan brzinom kojom se mijenjaju stavovi Davora Šukera.

Stvar s vojskom na kraju je raščistio Kovač kazavši kako u hrvatskom kampu nema nikakvih ubojitih naprava te da je popularno hrvatsko oružje za masovno uništenje, desnica Joea Šimunića, ostavljena u u Hrvatskoj.

Zanimljivo je napomenuti da je Ognjen Vukojević zamolio specijalce da, dok traže ubojitu napravu, usput potraže i njegovu karijeru, ali vojnici su mu odgovorili da je tim zadužen za traženje stvari kojima nema spasa angažiran oko nekakvog aviona u Maleziji.

Razveseli nas klikom:

0 comments