Student djevojkama platio piće u zagrebačkom noćnom klubu; prijatelji organiziraju humanitarni koncert

Student zagrebačke ekonomije, 23- godišnji Mario Vukasović iz Siska, sinoć je istakao kandidaturu za budućeg hrvatskog ministra financija nakon što je u samo par minuta spiskao višegodišnji budžet za prehranu, izlaske, skripte i ispite.

On je, naime, sinoć oko 2 sata ujutro pod utjecajem alkohola u jednom zagrebačkom noćnom klubu odlučio pićem počastiti pet djevojki kako bi probio led i prišao jednoj od njih.

„Čuli smo za takve slučajeve, to o studentima koji bi bankrotirali, ali mislili smo da je to nešto daleko od nas. Govorili smo mu da je to riskantan potez, da bi ga to moglo koštati, ali on je tvrdio da zna što radi“, prepričava nam Jurica Dalbelo, Splićanin koji je bio u društvu nesretnog Maria kada nam se pridružuje i glavni akter ovog financijskog sloma.

„Zaista ne znam što je pošlo krivo. Sve sam izračunao, radio sam to milijun puta. Znao sam kakve su cijene u tom klubu, zato se i jesam ranije rješio u parku litrom Ribara razvodnjenog acetonom. U džepu sam imao petsto kuna, ali to mi je bio novac za do kraja mjeseca“, počinje priču nesretnik.

„Kažem vam, puno sam puta to radio. Promatrao sam cure i sačekao da im tatin sin koji se oko njih cijelo vrijeme muvao pošalje turu pića. Pristupio sam im u trenutku dok je svakoj od njih pet čaša bila u potpunosti puna. Očekivao sam da će piće odbiti jer im je čaša puna, a to bi meni, kao tisuću puta do sada, dalo desetak minuta da probam izvući ime i broj. Kad bih vidio da im je čaša pri dnu povukao bih se i to je to“, višegodišnje iskustvo i statistika su na Marijevoj strani. Ali, statistika je ovog puta zakazala.

„Rekao sam im: „Bog curke, činite mi se odnekud poznate“. Standardan uvod, pa još dvije tri rečenice nakon čega je slijedilo „Je li vas mogu počastiti pićem“. Ali umjesto „Ne hvala, imamo, možda kasnije“ kao iz topa su naručile tri vodke red bull i dvije whiskey Cole. Skoro sam se onesvijestio od šoka. Pred očima mi je prošla očeva prodaja zemlje i majčina prodaja ugleda radi mog fakulteta. Pomislio sam na sve one ispite koje ću bez novca trebati proći učenjem…“, potpuno slomljen prepričava Mario.

Kada su vidjeli da nešto nije u redu Mariju su odmah priskočili prijatelji u pomoć i pomogli mu da isplati pića konobaru. Nakon svega, cure su se zahvalile, nazdravile i otišle na drugi kraj kluba ostavivši Marija potpuno financijski i moralno slomljenog.

Nesretnom mladiću ne preostaje ništa drugo nego nekoliko tjedana stroge menze i paštete, a prijatelji će mu, kažu, organizirati sljedećeg tjedna humanitarni koncert.

„Otišao sam predaleko. Sada mi je žao. Ne želim da se ikome ovo ponovi. Ako baš niste sigurni da će piće odbiti, nemojte. Jedno „može, hvala“ može vas ostaviti gladnim i žednim do kraja mjeseca“, apelira na kolege studente koji se spremaju na provod nesretni Mario.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments