Stefani iz Big Brothera ministrica MUDO-a, Karamarko predstavio slogan: “Nema odmora dok traje demografska obnova”

Ministarstvo useljavanja i demografske obnove, popularni MUDO, izazvalo je pravo veselje i ruganje u hrvatskoj javnosti, pravi glasnik da je HDZ opet zajahao vlast.

Dok s jedne strane prijete da će postrožiti zakon o umjetnoj oplodnji kojim će izravno spriječiti rađanje malih Hrvata, HDZ-ovci najavljuju novu demografsku renesansu za koju će se pobrinuti MUDO-onja koji će doći na čelo ministarstva.

Iako se još ne zna ime, u javnosti se špekulira o nekoliko imena. Jedno krilo HDZ-a na čelu novog ministarstva želi vidjeti Steffani iz Big Brothera koja ima javno iskustvo pokazivanja znanja o reprodukciji Hrvata. Također, pojedini mediji špekuliraju i o Avi Karabatić, Simoni Gotovac i Tini Katanić. Neki tvrde da bi na mjestu ministra demografske obnove voljeli vidjeti Željka Keruma koji je u bračnom i vanbračnom životu pokazao da iza njega stoje reproduktivni rezultati.

“Jebem k’o Herkul”, svojedono je izjavio Kerum.

Ono što se do sada zna da će zaštitno lice novog ministarstva biti Severina, a Karamarko je već predstavio i novi moto “Nema odmora dok traje demografska obnova”.

Ipak, pobunili su se iz HDZ-ovog koalicijskog partnera HSP-a Nismo Ustaše Ali Zapravo Jesmo 1941. u kojem kažu da je Severina jugonostalgičar jer svojim vezama po regionu godinama “širi bratstvo i jedinstvo”.

Sa novim zakonima se ne slažu i brojni Hrvati koji se boje da će ih HDZ i Crkva od sada prisiljavati na spolne odnose.

“Malo je što nas je*u već 25 godina, sad bi i da se razmnožavamo”, rekao je jedan od prosvjednika koji su se okupili na Markovu trgu i svoj bunt jasno kanalizirali u transparentu “Za konDom spremni!”

Razveseli nas klikom:

0 comments