TRAGEDIJA U ZADRU Državna službenica pronađena mrtva u uredu nakon što je ostala zaključana za Badnjak

Tragedija kakva se u zadarskim gradskim službama ne pamti još od one kad je otkriveno da jedna tajnica posjeduje pravu Gucci torbicu pogodila je danas grad svetog Krševana.

Tamo je, naime, u ranim popodnevnim satima otkriveno tijelo Slavice J., zaposlenice zadarskog Vodovoda koja je, iz zasad neutvrđenih razloga, riskirala život odrađujući prekovremene sate za Badnjak.

Tijelo nesretnice otkrio je dugogodišnji domar koji je u ranim jutarnjim satima, odmah se opravdava što i Tri kralja nije spojio s vikendom, na posao došao po drva za grijanje kuće.

– Nisam očekivao da će ovako zahladiti pa sam iz spremišta Vodovoda ponio samo dva kubika za praznike. Sinoć smo potrošili zadnje komade pa sam rano jutros požurio po još. Otključao sam zgradu kad sam imao što i vidjeti – počinje svoju priču Šime te nastavlja:

– Dobro se sjećam da sam na Badnjak u 11:00 sati provjerio sve prostorije. Očekivano sve je bilo prazno jer se nitko nije vratio sa pauze. Zaključao sam sva vrata, natovario drva u Vodovodov tamić, natočio gorivo na karticu Vodovoda i do podne sam bio kući. Odmah sam zaspao od umora – kazao nam je Šime koji je prije odlaska provjerio i kalendar te utvrdio kako stara godina pada na četvrtak što, naravno, znači i produženi vikend.

Suludim potezom kolegice koja je, uvjeravaju nas njeni poznanici, do ovog čina bila sasvim normalna, šokirani su i ostali djelatnici Vodovoda.

– Slavice se sjećam kao jako drage i normalne kolegice. Pa prošle godine je mudrim spajanjem bolovanja i produženih vikenda nakon nove godine raditi počela osmog kolovoza. Meni je Badnjak izgledao kao i svaki drugi. Ja sam kući otišla malo kasnije, oko 9 ujutro i činilo mi se da iza mene nije ostao nitko. Zaključala sam vrata svoje sobe, potvrdila rezervaciju za dva tjedna skijanja na Bledu i, kao i svake godine, na vrata zalijepila “Vraćam se odmah”. Ma sreća da je Šimi nestalo drva, tko zna kad bi inače nesretnicu pronašli – izjavila je za Sprdex Ana K., zaposlenica Vodovoda koja nam je napomenula i kako su neki njeni kolege uvjereni da Slavica nije na vrijeme obnovila člansku iskaznicu HDZ-a te se stoga upustila u izrazito izrazito opasan pokušaj dolaska do promaknuća radom.

Autor: J.R.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: