Star Wars odlazi iz Dubrovnika: “Kraj vaše vlasti Tamna strana izgleda dobroćudno”

Kako ekskluzivno doznajemo, ekipa Star Warsa napustit će snimanje u Hrvatskoj jer se glumci ne mogu saživjeti sa ulogom.

“Imamo s tim veliki problem, glavni glumci kraj nove hrvatske vlasti Tamnu stranu ne mogu doživjeti ozbiljno, kako pozitivci tako i negativci. Pozitivci se kraj Kovačića, Hasanbegovića i Karamarkovog obračuna s novinarima jednostavno ne mogu prepasti nekakvog Kylo Rena, a glumci koji glume negativce svjesni su da ni najboljom glumom ne mogu dočarati toliko zla i mržnje koliko sadrži jedan Sabor HSP AS-a”, ispričao je jedan od producenata za Sprdex.

“Evo, baš jučer sam jednom glumcu rekao da će se on na pola filma prikloniti tamnoj strani. On kaže da nema problema i vraća se za pola sata sa potpisanom prijavnicom za učlanjenje u HDZ”, primjer navodi očajni producent  koji razmišlja o nastavku snimanja u Siriji.

Nemaju sve dozvole za Zvijezdu smrti

No, to nije jedini problem s kojim se ekipa susrela. Štoviše, od prvog dana u Hrvatskoj stalno nailaze na probleme zbog kojih će premijera novog nastavka Star Warsa kasnit između sedam i devet godina. Razlog je činjenica što producenti nisu bili odgovorni i na vrijeme zatražili sve dozvole za gradnju Zvijezde smrti pa će pribavljanje svih 2700 dozvola potrebnih da bi u Hrvatskoj nešto izgradili potrajati nekoliko godina.

Kako doznajemo, R2D2 se pokvario pa bi njega trebao zamijeniti Ivan Tepeš koji će se u filmu zvati AP1941NDH
Kako doznajemo, R2D2 se pokvario pa bi njega trebao zamijeniti Ivan Tepeš koji će se u filmu zvati AP19ND41H

“Imperij je na koljenima, Luke Skywalker nije uspio u potpunosti uništiti Imperij u sedam nastavaka, vaša birokracija je to napravila za par mjeseci”, očajan je jedan od producenata.

“Čim smo došli izvadili smo građevinsku i lokacijsku dozvolu, stavili smo prve skele za gradnju Zvijezde smrti, ilegalno doveli Bosance, krenuli graditi, ali tu su počeli problemi”, priča producent.

“Došao je prvi inspektor i pitao jesmo li platili spomeničku rentu, gdje je račun za slivne vode. Nakon toga inspektori su dolazili svako pola sata, provjeravali čvrstoću Darth Vaderove kacige, tražili dozvolu za oružje i slično”, očajan je producent.

Onda je uslijedio prosvjed protiv Zvijezde smrti.

“Došli su ti neki prosvjednici, vikali kako su spremni za ići kući. Rekao sam im: Dobro, ako ste za dom spremni što stojite ovdje. Oni su rekli da se u Hrvatskoj nešto ne može zvati zvijezda jer je zvijezda napravila puno zla hrvatskom narodu. Rekli su nam da žele da se oružje zove krunica smrti”, ništa nije jasno producentima koji sad žale što su došli u Hrvatsku.

Star Wars je sapunica o odnosima unutar obitelji Skywalker koji su razrušeniji od Sirije, a zbog čijih nesuglasica po epizodi pogine nekoliko milijuna ljudi. Premijera je trebala biti 2017. godine, ali je zbog snimanja u Hrvatskoj odgođena za ljeto 2026. godine.

L.S.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: