OTKRIVAMO HDZ-ovci na izborima dijelili šalabahter da znaju za koga će glasati

Današnji praznik demokracije u HDZ-u u kojem su članovi stranke mogli birati hoće li za Karamarka glasati kroz jutro ili popodne ipake nije prošao bez incidenta.

Naime, kako ekskluzivno doznajemo članovima su se jučer tijekom dana i rano ujutro dijelili papirići s uputama za koga da glasaju.

“Vidite, naše biračko tijelo je osjetljivo. Više od 50% naših članova još ne zna da je Tuđman umro, nemamo im snage to saopćiti. Ovo što govorim, vjerujem, ide na internet pa nema straha da će saznati pošto ga većina naših članova ne koristi. Trebali smo im napisati uputstvo da ih ne šokira kad dođu na izbore”, govori nam izvor iz HDZ-a koji priznaje postojanje šalabahtera s Karamarkovim imenom.

To je drugi veliki skandal na unutarstranačkim izborima u samo tjedan dana. Prošlog su tjedna, naime, i SDP-ovci dijelili šalabahtere nakon što se otkrilo da Gordan Maras ne može zapamtiti više od četiri imena koje treba zaokružiti, uključujući i sebe.

“Pa čujte, da, imao sam napisano. Pobogu, ja sam bio ministar u Milanovićevoj vladi, odakle vam ideja da sam sposoban”, iskren je bio Maras u prošlotjednom razgovoru za Sprdex.

Rezultati izbora u HDZ-u bit će poznati oko 20 sati. Prema neslužbenim rezultatima mrtva trka se vodi između Tomislava Karamarka i znaka “X” kojeg stavljaju nepismeni birači.

Na trećem mjestu je, možda upravo zahvaljujući šalabahteru” Franjo Tuđman. Četvrto mjesto drži Za dom spremni, dok je ispisivanje imena Ante Pavelića na listiću na petom mjestu.

Razveseli nas klikom:

0 comments