Month: March 2014

”Danas zvijezde pjevaju, a što ćemo gledati sutra na javnoj televiziji? Zvijezde marširaju, zvijezde napadaju!? Kao da se nismo nagledali dovoljno zvezda koje napadaju devedesetih!” grmio je šef oporbe na stranačkom skupu u Slunju.

Upravo smo saznali da je u koordiniranoj akciji LUDSKOKA i Crkve diljem Hrvatske zaplijenjeno još 40 tajica i šest albuma Led Zeppelina namijenjenih za slušanje unatrag.

U trenucima dok ovo čitate traje akcija “Parangal” u kojoj je za cilj uhvatiti na stotine ribolovaca koji sebično hvataju ribu da bi sebe prehranili, riskirajući da ništa ne ostane talijanskim kočaricama jednom kad dođu.

Mnogi smatraju da ovaj incident nije slučajan jer su u zadnje vrijeme sve glasniji takozvani povjesničari, teoretičari zavjere koji tvrde da su sve što znamo u povijesti radili zapravo ljudi, bez ikakvog uplitanja vanzemaljaca.

Nesretnik ipak nije bio najtipičniji gastarbajter jer je, navodno, u jednom pijanstvu prije par godina priznao da ga iz škole nisu izbacili jer je bio prohrvatski orijentiran već zbog činjenice što je imao sve jedinice. Ipak, on je to kasnije ...

”Ukidanjem isplate ogromnih 1,600 kuna mjesečno mladima uspjeli smo nemoguće i u godini krize osigurali da vozni park ministarstva obnovimo vozilima prve, a ne druge ili, oslobodi Bože, treće klase dok ćemo uplatom državnog proračuna na pobjedu Manchester Uniteda dokazati ...

Junakinja ove priče trenutno je u pregovorima oko pisanja autobiografije u kojoj će na više od 200 stranica izložiti priču o nastanku obrnutog selfieja.

Svoje inicijale poveži s imenima na tablici i saznaj ono što si se uvijek bojao saznati – koje je tvoje političko ime.

Budući da mladić dolazi iz grada u kojem je samo svaka treća zgrada okićena 12-metarskim grafitima posvećenim Hajduku, neki opravdano sumnjaju da mladić uopće ne voli nogomet i da je možda čak ateist.

A ljudi moji jeste vi vidili koja je to ne kultura. Pa jebo on mater svoju jebe me se šta vodi ono govno od kluba nego kako se ono ponaša govno ne pismeno. Al evo malo prije ćitam da je ...